A to polska...

A to polska właśnie...
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/motocyklista-z-zimna-krwia-przejechal-policjanta,1,4822460,region-wiadomosc.html
Chyba wysoce ustosunkowany musi być ten motocyklista.

Szuj, weź się facet odstosunkuj ode mnie. No i udaj się do lekarza specjalisty. Takiego, który naprawi Ci pewien ważny narząd pod kopułą;)

11 komentarzy

Smutek

Wloclawek wlasnie: koszykarz zabija na Okrzei na przejsciu dla pieszych kobiete. Jaka kara? Zadna.

Myslisz ze gdyby dziecko ktoregos z oficjeli cos zrobilo to by mu wlos z glowy spadl?

6 0
ID:32260

szuja

PRZECIEŻ TO PISZE POTENCJALNY "DAWCA". ALE OD TAKIEGO OSOBNIKA MÓZGU BYM I TAK NIE WZIĄŁ. PROCHY I ALKOHOL ZROBIŁY JUŻ W NIM SWOJE.

4 6
ID:32265

obserwator

Szanowny panie szujo wyjątkowo zgodzę się z kaloryferem, gdy czytam niektóre pańskie posty to zastanawiam się czy aby nie zaszkodziła panu nasza kochana polityka..

2 1
ID:32276

szuja

@obserwator
Powiem szczerze,że mam podobne zdanie o twoich postach i nie wnikam co ci zaszkodziło. Pisanie na forum przez Pan jest dobre we Wieśławku.

2 6
ID:32281

monitor

obserwator, nawet nie wiesz jak się mylisz. szuja ma zryty beret przez zupełnie inne, bardziej przyjazne Polakom środki odurzania:))

3 1
ID:32283

dzonny_killer

co dziwne, ale szuja potrafi być ludzki i czasem myśli... :p

4 2
ID:32290

obserwator

Szujo tylko ciekawe czemu większość twoich postów jest zasypana minusami ;) To chyba raczej kwestia twojej inteligencji ;)

2 1
ID:32297

do monitor

hehe możliwe ale myślę że polityka też wypompowała z tego biedaka trochę życia

2 0
ID:32298

szuja

@obserwowany
Bo prawda w oczy kole,mój ty sokole z papuzim dziobkiem.Hahaha

5 3
ID:32302

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, ten dziwny człowiek do mnie pił, określając mnie "potencjalnym dawcą". Sam niedawno powiedziałeś, że nie widziałeś normalnego motocyklisty. Czyli mnie nie widziałeś. Bo i trudno mnie wypatrzyć. W bieżącym roku odpaliłem maszynę 3 razy (słownie: trzy). Przejechałem kilka ulic (raz "pożyczył" sobie jakiś osobnik - ale oddał!!!), coby silnik pochodził, a i łożyska się nie zapiekły;))
Ktoś by się zapytać mógł: "to po co go masz?" Otóż mam go dlatego, że właściwie wpadł mi za darmo. Kupiłem za 10% wartości od kogoś, kto musiał szybko wyjechać z kraju przejmując po znajomym kontrakt w pewnym kraju skandynawskim. Miał kilka dni na pozbycie się wszystkiego co ma, więc sprzedawał wszystko dosłownie za grosze. Nie miał czasu na ogłoszenia, licytacje na allegro itp.
Nigdy nie planowałem zakupu motocykla, boję się w sumie ich i czuję się niezręcznie (ok - bardzo źle) prowadząc taką maszynę. Człowiek tak "na wierzchu" jest. Choć to być może tylko złudzenie - ale w samochodzie czuję się bezpiecznie, "obudowany jestem".
Facet zostawił nam całe wyposażenie domu na sprzedaż, też za grosze; garaż pękał w szwach, tyle tego było. Ostatecznie po rozliczeniu wyszło na to, że super maszynę mam za darmo i jeszcze od cholery do przodu jestem;)))))
Chciałem maszynę sprzedać... Ale po namyśle... pielęgnują ją, poleruję i dbam. I niech tak zostanie. Traktuję maszynę tak, jak wielu traktuje znaczki czy monety kolekcjonerskie.
Aha, zlikwidowałem tylko te kretyńskie kolorowe wstawki. Drażniły moje poczucie estetyki. Motocykl to nie choinka.
Reasumując: zdecydowanie nie jestem "potencjalnym dawcą" (narządów - przyp. aut.)

4 3
ID:32303

szuja

@żenasda -żeby się tak spłaszczyć.Ludzie zlitujcie się nad tym bidakiem.Ale numer.Jestem abstynentem.Więc ,to chyba nie o mnie chodzi z tym piciem. Hahaha popłakałem się ze śmiechu. Ma poczucie humoru.

4 5
ID:32310

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA