brak jednego wpisu z dnia...

brak jednego wpisu z dnia wczorajszego.Administrator/właściciel/ portalu jest nieobiektywny , nie potrafi zachować proporcji "białe-czarne".Bardzo pilnuje,żeby "nalatywać na "białe" i bardzo,bardzo dba o "likwidowanie nalotów na czarne" !
A już szczególnie jest czuły na formę ironii.
Np. " no komuszki pierdzący w stołki" - o to się administratorowi podoba i to jest w porządku, natomiast" prawiczki / dodaję-od słowa prawicowcy/ pierdzący w stołki i ławki kościelne" już jest be i fe i nie można tego publikować.To tyle na początek tygodnia.Do usłyszenia.

14 komentarzy

radny

cos ci nie pasuje komuchu?

0 0
ID:2109

Dionizy

Oj fe, radny jesteś brzydki. Radnemu nie wypada używać słowa komuch, bo okazuje się , że radny nie rozumie znaczenia tego słowa. I po co się kompromitować i wstyd radzie przynosić? No i ten ton agresji. Zupełnie niepotrzebny. Zapomniałem, również wstyd wyborcom i miastu.

0 0
ID:2113

radny

Co vox, wyczerpal sie repertuar?roznica polega na tym ze w kosciele pierdzimy spolecznie a wy w UM za nasze podatki ale juz nie dlugo was wszystkich wymiecie, juz zmieniajcie barwy farbowane lisy

0 0
ID:2130

sufragan

Z tego co wiem to wyborcy ale Ci prawdziwi to nie mają czego się wstydzić.Ja ,żadnej flachy za oddanie głosu nie wziąłem.Ale jak z tymi poprzednimi wyborami było to wszyscy wiedzą. Najlepiej wiedzą sami radni.

0 0
ID:2131

AntekKowalski

Ten radny pisze tak paskudnie, bo to jest radny-bezradny.

0 0
ID:2163

do krisa

Krssiiisss znow zmieniles nicka

0 0
ID:2172

Kicia

A co masz do kościoła, ja też chodzę mimo, że nie jestem prawicowa?!!!!

0 0
ID:2175

wuwu

Kicia,
oczywiście,Ty nie jesteś prawicowa,Ty jesteś moherowa !

0 0
ID:2188

Spokojny

radny - po prostu porażasz elokwencją...

0 0
ID:2190

maniek

vox czy Ty aby się z kimś lub czymś na głowę nie zamieniłeś ?

0 0
ID:2195

prezent

Brawo vox, dzałajcie tak dalej towarzysze a praca w MPC bedzie na was czekała

0 0
ID:2201

MariuszG

Takie pokolenie sobie wychowaliśmy. Moralność Kalego pokutuje wśród młodych obywateli. 20 lat nauczania, że wszystko co odrażające należy kojarzyć z komunizmem, zaś rzeczy subtelne zawdzięczać sobie, zrobiło swoje.I tak karmione młode pokolenie może być lepiej sterowane przez elity polityczne i gospodarcze. Zamieniono nienawiść do Zachodu, nienawiścią do Wschodu. Dlatego dla mnie ci co tak głośno wykrzykują KOMUCHY nie różnią się niczym od tych co krzyczeli: OBSZARNICY AKOWCY PARTIA-GIEREK. I nie martwcie się WY, tak głośno skandujący polityczne hasła! Tak zwane komuchy niedługo wymrą, a wasze dzieci będą skandować: POPISOWCY na Madagaskar. "Historia kołem się toczy"

0 0
ID:2204

Mateusz

Milcz komunisto

0 0
ID:2233

brat

już teraz wiecie,że Mateusz to całe dobro i miłosierdzie i bucha ekumenizmem.Daje ci bracie znak pokoju.

0 0
ID:2239

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA