LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej...

LUDZIE -jak można tak w oczy kłamać o sukcesach obecnej władzy ,po tych zalaniach ,powodziach ,wichurach -w okolicach Sandomierza , Wyszogrodu ludność do dziś mieszka w barakach obok nie naprawionych przeciekajacych wałów, nie pogłębionego koryta Wisły, ubezpieczyciele nie spieszą się z wypłatą odszkodowań ,drożyzna jak nigdy dotąd ,a oni bezczelnie z trybuny sejmowej ględzą o sukcesach i podobno im ,,poparcie rośnie'' -raczej mają zaparcie i powinni wziąść coś na rozluźnienie !

5 komentarzy

j24

ja tu nie widzę żadnych sprzeczności. Normalna propaganda taka jakiej się starzy działacze (czytaj rycha, zdzichy itp.) w szkole nauczyli. Wszystko to i pozostałe działania zgodnie z wykładnią prawa, pewnie jeszcze z lat 50tych. Nikt nawet nie ma odwagi zakładać sprawy w sądzie za niedopełnienie obowiązków urzędniczych - a jeśli o tym ktokolwiek pomyślał, to już Ci mówię, że przegrał :>

5 1
ID:32342

szuja

prawdziwa@j24
Tylko ,że w latach 50- ych ogólnie rzecz biorąc melioracja funkcjonowała dość sprawnie.Nawet rowy przy drogach musiały być zawsze oczyszczone .Niech żyje solidarność połączona z katolami.

5 1
ID:32353

obserwator

Nic nowego

0 0
ID:32364

dzonny_killer

@j24... kogoś mi przypominasz... kogoś, kogo daaaawno już nie widziałem na łamach portalu... ;-)

0 0
ID:32367

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny i Działkowiec, najbliższa rodzina może kłamać. I to tak bezczelnie i brutalnie, że aż człowiek dziwi się, I do sądu nawet pójdą... Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. I tak Wam nic nie dam.

0 0
ID:32396

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA