Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo...

Gdzie jest jakiś dobry i tani elektryk samochodowy ? Kogo polecacie i dlaczego ?

23 komentarze

na ulicy dygasińskiego

na dygasinskiego jest dobry stary elektryk, facet zna się , robiłem u niego kilka już samochodów, różne marki, nie jest drogi, ma też komputer z różnymi wtyczkami 50zł, płaciłem za podpięcie, ale nie tylko wydruk, ale powiedział dokładnie który czujnik posypał się (miałem dwa od wody). Polecam bo naprawdę warto, odradzam za przy Hali Mistrzów Pozdrawiam:)

24 23
ID:32382

KOBRA

Witam
Serdecznie polecam p. Dariusza Żychlewicza. Kiedyś urzędowal na Toruńskiej,
ale od jakiegoś czasu ma warsztat na ul Papieżka / niestety nie znam nr, ale jadąc od ul Zielnej za drugim przejazdem kolejowym po lewej stronie /.
Jest b. dobrym i niedrogim fachowcem, a świadczą o tym kolejki klientów.
Można zadzwonić i umówić się na wizytę, bo naprawdę warto.
Tel 604 208 652
Pozdrawiam

9 18
ID:32383

Marcin

Witam
Również polecam pana Darka z ul Papieżki . Robił on już kila moich samochodów i z mojej rodziny.Trafna diagnoza i szybka naprawa polecam!!!!

7 19
ID:32388

anika

dobry elektromechanik jest na ul.wiejskiej 76 stary uczen tego z dygasinskiego i niedrogi

12 15
ID:32398

stefan s.

dzięki za telefon,rozmawiałem z tym Panem z ul. Papieżki nr 50 b.

5 11
ID:52251

Karol

Bardzo dobrą diagnostykę komputerowa wykonał mi elektromechanik pod nr tel . 792 767 232 . Naprawił usterkę , uszkodzony był czujnik wałka rozrządu w moim Focusie i dokonał adaptacji innych czujników , Polecam

28 9
ID:52618

thomas glappa

Karol dzieki za nr do elektronika jest dobry

13 4
ID:52734

Bartek

Karol , byłem u tego elektryka swoim golfem V , miałem problem z czujnikiem kąta skrętu , wszyscy mówili że jest do wymiany , on dokonał kalibracji i adaptacji , chodzi jak nowy . Wymienił mi również pasek rozrządu z napinaczami i pompą , jest dobry , polecam .

13 5
ID:52933

Paweł x

Polecam elektryka na Mylnej , czyli pierwsza ul. po lewo na Jasnej. Nie jest drogi a porządnie robi.
tel: 542345471

2 12
ID:54965

Ace

Ten z Papieżki może i dobry i fachowiec, ale taki cham i prostak że odechciewa się do niego jeździć. Wszystko z grymasem na twarzy, jakby klient musiał go prosić. Zero informacji po naprawie - tylko płać i uciekaj. Może te kolejki klientów tak zepsuły tego Pana. Odradzam. Ten drugi fachowiec z Dygasińskiego jak najbardziej godny polecenia.

6 5
ID:66329

Andrzej z Starogardu

Polecam Pana Darka Żychlewicza. Padl mi samochod w trasie kolo Włocławka. Załatwił transport ktory nie zdarł kasy. Przyjął poza kolejką. Szybka trafna diagnoza. Naprawa troche ponad godzine w poczciwych pieniądzach. Nic tylko polecać takich fachowców. Oby takich więcej i można w Polskie ruszać bez stresu.

1 3
ID:66744

kasia

Witam ostrzegam warsztat na ul star...... nie naprawia ałt na czas i przekłada z dnia nadzien ja czekałam za samochodem miesiac i nadal nie zrobił to jest ten warsztat co w tej samej bramie jest churtownia

0 0
ID:67164

gość-39432

Polecam Pana Grzegorza z loku. 10 minut i samochód naprawiony.

5 7
ID:67713

Lukasz

Dziadostwo w pełnej krasie.Kierowca zajechał ciągnikiem siodłowym na wymianę smoka paliwa do firmy zychlewicz.panowie fachowcy wymienili smok skasował kasę i wypuścili kierowcę.autko ujechalo 5 km i się zapowietrzylo.PAN właściciel ,gdy kierowca zadzwonił z reklamacja stwierdził że oni nie dojeżdżają ,po czym kazał zadzwonić za 5 minut.Po tym czasie nie odbierał już żadnego z naszych telefonów..Dziadowska firma, prostacki właściciel.najlepiej popsuc wsiąść pieniądze i umyć ręce.NIE POLECAM ZDECYDOWANIE

5 2
ID:67806

gość-54561

gdzie najlepiej naprawić opla astre 2 ? na niskich obrotach mam szarpanie silnika, jak kangur sie astra zachowuje momentami ehhh, polecicie dobrego mechanika?

0 1
ID:68027

gość-94001

Elektromechanik z papiezki to najgorszy burak u jakiego byłem. Stałem u niego cały dzień, mówił że zaraz zobaczy i chu*a a z tego co wiem to boi się elektroniki w Mercedesie. Prostak i wieś. Pełno aut pod płotem których boi się naprawiać i oddaje mówiąc że złom. Nie polecam go. Jest wielu innych i lepszych a przede wszystkim uprzejmniejszych znawców we Włocławku niż ten prostak.

3 0
ID:71515

gość-25966

@~gość-94001: cham mało powiedziany nigdy juz tam nie pojade ,,,,moze jest dobry ale zero kultury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam

2 1
ID:71711

gość-45541

Potwierdzam, ten cały Żychlewicz to straszny buc i prostak.

3 1
ID:72692

gość-73030

Żych***** skasował mnie 80 i stwierdził że sterownik silnika padł, po czym sprawdziłem sterownik u elektronika i okazało się że jest w pełni sprawny. Ten gość to zwykły....

2 0
ID:75995

Marek34

Ja mam zaufanie do Auto Serwis Rosiak z Nowej Wsi. Kiedy tylko coś szwankuje w moim samochodzie to obieram kierunek na ten adres i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Doradzą, pomogą, znają się na rzeczy, a poza tym cenowo także są atrakcyjni.

2 1
ID:76289

Leszek

Panowie, jeżeli chciecie oddać samochód w dobre ręce to tylko do pana Krzysztofa Szajerskiego na ul. Adolfa Dygasińskiego 3. Miałem awarię w trasie, kazali podjechać mimo iż czas pracy zakładu mijał. Naprawili samochód od ręki i nie zdarli z kasy. Podkreślam NAPRAWILI a nie wymienili. Teraz bardzo dużo jest wymieniaczy, ale prawdziwego mechanika ciężko znależć. Polecam w 100 % ten zakład - pełen profesjonalizm i uczciwość!

1 2
ID:76787

gość-86211

@~KOBRA: niepolecam p. Dariusza Zych***** trzymal rozrusznik na kazal mi kupic kostke stacyjki nie pomoglo naprwwil rozrusznik ktory krecil siie razem z silnikiem reklamacji nie uznal

0 1
ID:82793

gość-79976

Polecam elektro mechanikę na Witosa 7 pełna kultura i podejście go klijęta auta nie trzymają długo i nie zdzierają kasy

0 1
ID:86928

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA