Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z...

Dzisiaj miałam problem z zakupem widokówki z Włocławka.Na osiedlu ,,Południe ,,nawet na poczcie nie ma widokówek z naszego miasta . Kioski ,,Ruchu,, też nie mają widokówek. Nasze miasto ma wiele ciekawych miejsc ,które powinny być promowane i pokazywane .Maleńkie miejscowości mają swoje miaeta na widokówkach. Kto w naszym miescie odpowiada za taki stan .Kto promuje nasz Włocławek?

5 komentarzy

Mk

Włocławska Informacja Turystyczna, a z ramienia Ratusza to Biuro Promocji Miasta.Formalnie istnieje, lecz porównajmy jak władze Torunia czy Płocka ( imprezy kabartowe w amfiteatrze transmitowane przez telewizję)promują te miasta i porównajmy. Pozdrawiam .

1 0
ID:32435

jack

Również ostatnio chciałem kupić widokówkę z motywem Włocławka i się niemiło rozczarowałem. Ta nasz informacja turystyczna to jakaś kpina, ani drobiazgu z Włocławka ani pocztówki. No dobrze były niby jakieś, ale wstyd takie coś wysłać i w dodatku chyba po 5zł.

2 0
ID:32437

dzonny_killer

proponuję skontaktować się z przewodniczącym Komisji Budżetu, Rozwoju i Promocji Miasta - krzysiem kukuckim... :p

4 1
ID:32444

obserwator

jakie miasto takie widokówki...

0 0
ID:32509

kat

Za chwilę będzie pełno widokówek Włocławka z wtopionymi w nie gębami liczącymi na przychylność w nadchodzących wyborach...

0 0
ID:32518

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA