W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu...

W przyszłym roku planuje wesele i nie mam jeszcze zespołu .Znacie może jakieś fajne zespoły z okolic Włocławka lub Płocka którzy fajnie bawią gości. Co sądzicie o zespole Revers z Włocławka lub o Focusie ?

25 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Kolejna osoba, którą podziwiam. Planuje i myśli o wydarzeniu mającym nastąpić w przyszłym roku. A pojutrze każdy z nas może dowiedzieć się, że ma białaczkę. I przerzuty. Wszystkiego najlepszego Karolinko, ale przede wszystkim "carpe diem";)

8 7
ID:32513

Reti

Karolino odpuść sobie Revers,Focus jak najbardziej polecam,byłem na kilku weselach gdzie grał Stefan z ekipą i gość dla mnie wymiata,musisz sobie zadać pytanie jaka jest średnia wieku Twoich gości?I wtedy coś Ci polecę.

0 1
ID:32514

Włocławianka

polecam zespół EGZAMIN z Włocławka moich gości na weselu bawili do białego rana bardzo udanie

4 1
ID:32516

kat

Revers polecam - byłem na kilku imprezach obsługiwanych przez ten zespół. Muzyka na poziomie nie mająca niczego wspólnego z wiejską remizą!

0 4
ID:32517

IP-szuja

Ale szuja ,hahaha!

0 1
ID:32519

piotr s.

Polecam zespół MIZAR. Mają wokalistke z super głosem i grają wszystkie największe światowe przeboje a do tego mają przystępne ceny.

2 2
ID:32520

KASIA

ja sądzę, że najfajniejszym zespołem na BARDZO dużym poziomie jest zespól "Optima" z Osięcin. Grali u mnie na weselu i wszyscy byli zachwyceni. Zespół super prowadzi oczepiny, posiada swojego wodzireja, który doskonale zabawia gości weselnych. Wszystko jest na wysokim poziomie. W zespole śpiewa Arek Kopaczewski:) dokładnie ten, który również śpiewa w disco polo:) na zachętę wpisz sobie w google: "Imprerium Najlepszego Brzmienia Optima" tam jest zakładka gdzie można posłuchać ich muzyki, natomiast aby utwierdzić się, że warto ich zaangażować do oprawy muzycznej wesela wpisz samo hasełko Arek Kopaczewski i posłuchaj jego jak śpiewa różne covery oraz swoje własne piosenki. Angażując ten zespół możesz być spokojna jeżeli chodzi o długość przerw bo są one minimalne i jeżeli chodzi o picie alkoholu to jest to zespół niepijący co jest dużym plusem. Ponadto wszyscy co pracowali przy naszym weselu a są to fachowcy z zakresu organizacji wesel twierdzili, że mamy najlepszy zespół jaki znają, także WARTO!!!!!!!

6 4
ID:32521

Robert

Słuchaj Karolinko.. ja pod koiec sierpnia byłem na weselu w Toruniu, an którym grał zespół z Włocławka. Bardzo mnie to zdziwiło.. ale jak zobaczyłem a właściwie usłyszałem w jaki sposób prowadzą imprezę wszystko było jasne:) Nowy zespół, jak sami mowili dopiero zaczynają, a nazywał się chyba Carmen.. Dwoje młodych ludzi, chłopak z wokalistką, widać, że robią to co lubią. Wpisz w googlach na pewno ci wyskoczy coś.. Pozdrawiam i polecam..

1 4
ID:32522

magda

chyba każdy uważa, że na jego weselu grał najfajniejszy zespół, bo przecież to właśnie ten zespół zaangażowało się spośród wielu innych. U nas na weselu również grał zespół Optima -REWELACJA!!! i muszę się zgodzić z Kasią co do całej rozciągłości jej wypowiedzi na temat Optimy i mogę tylko dodać, że cenę również mają przystępna jak nie promocyjną w stosunku do innych zespołów, dlatego POLECAM jak najbardziej wybór tego zespołu:)

4 5
ID:32523

mazurki

@zbuntowany_kaloryfer: biorąc pod uwagę fakt, że każdy z nas umrze to najlepiej nie robić nic, można co najwyżej zabrać prześcieradło , udać się w stronę Cmentarza komunalnego i poczekać!

1 2
ID:32526

onnnnn

ZEspół CARMEN nie polecam:) nie grali na żadnym weselu w toruniu a KOlega O nicu Roert jest wokalista tego zespolu. MIe maja pojecia o muzyce . Dali pokaz na imprezie zamknietej w lubieniu Kujawskim sprzet maja bardzo słaby nie bylo nic prawie slychac Wokalista to troche pomylka

0 3
ID:32527

Krzysiek81

Pytanie najważniejsze, czy chcesz mieć wiejską przytupówkę, czy muzykę na poziomie? Jeśli chcesz mieć to pierwsze weź obojętnie kogo, a jeśli to drugie to polecam zespoły egzamin i mizar choć z tym pierwszym może być problem z terminami gdyż mają duże wzięcie.

0 1
ID:32530

dzonny_killer

sorki, ale to wszystko o śmiech zakrawa... @karolina jeśli chcesz się dowiedzieć czegokolwiek, o którymkolwiek zespole to skontaktuj się z każdym, poproś o portfolio i wybierz tego, który odpowiada Ci muzycznie, profesjonalnie i finansowo... :p

a tak @kasia, @magda to pewnie jedna i ta sama osoba, uprawiająca kryptoreklamę na rzecz tego samego zespołu... ;p

1 3
ID:32534

Fotograf

Polecam Mizar. Robię reportaże na weselach i mam trochę rozeznania w zespołach

3 2
ID:32535

kasia

nie robię żadnej kryptoreklamy ....! Jak Ty Polecasz Mizar to nie wiem gdzie masz słuch- skoro Ci się to podoba!!! Przesłuchiwałam ich demo to tragedia lepiej bym sama zaśpiewała! To, że ja chwalę Optimę to moje indywidualne zdanie na ich temat i nie interesuje mnie to co pisze jakaś "Magda" także bezsensowne są te wypowiedzi bo każdy lubi i podoba mu się coś innego! Przyszła Panno Młoda kieruj się swoim gustem muzycznym a nie tym co ktoś pisze. To ma być Twój najpiękniejszy dzień w życiu a jak by nie było zabawa weselna zależy od dobrego zespołu i od tego jak zespół potrafi zachęcić gości do zabawy!!!!!

3 1
ID:32537

Drwal

Moim skromnym zdaniem zespół "EGZAMIN " byłby dobrym wyborem, miałem przyjemność bawić się przy ich dźwiękach na weselu u przyjaciela i byłem mile zaskoczony profesjonalizmem oraz atmosferą jaka panowała na konkursach, naprawdę kapela na poziomie polecam

4 2
ID:32538

Karolina

Goście weselni będą w różnym wieku ale jak wiadomo młodzi się bawią najlepiej .Chciała bym muzykę mieszaną wszystkiego po trochu . Zespół Egzamin znam grali kiedyś umnie na 100dniówce ale nie potrafie ich ocenić bo to inna impreza . Chciała bym przede wszystkim wokalistke i żeby zespół był około 5 osobowy bo jak sa 2-3 osoby to częsciej maja przerwy itp..Chodzi mi również o oczepiny wiadomo nie każdy wodzirej potrafi bawić gości . A co do porfolio to na chwile obecną zespoły daja jedynie posłuchać nagrań jak śpiewają w studio a to mi raczej nic nie daje..

0 1
ID:32542

klezmer

napisałś że chciałabyś skład "około 5-osobowy"bo 2-3 0sobowe składy częściej robią przerrwy.Gram w składzie 3-osobowym i set mni.60 minut na weselu to u nas norma wiec nie wiem skąd taki wniosek.Pozatym domyslam sie że wesele planujesz na jakieś dużej sali z dostatecznymą ilością miejsca na roztawienie sie takiego składu bo w większoście lokali we Włocławku to nawet nasza 3 ma problem żeby roztawić sprzęt(chyba ze ktoś uzywa małego amplimikserka i dwóch kolumienek wielkości niewielkiej walizki..Żeby postawić kawałek nagłosnienia ,rampe z oswietleniem instumenty i samemu sie zmiescić to potrzebujemy "kawałek podłogi"pozdrawiam i życze trafnego wyboru.

0 0
ID:32549

max

Dajcie spokoj z ala zespolem Mizar

2 0
ID:32551

Karolina

Sala bedzie bardzo duża wiedz o rozstawienie zespołu nie musze sie martwić. Wesele robimy w Gościńcu w szpiegowie

1 0
ID:32552

Aga

W lutym na balu karnawaowym w mojej firmie gra zesp Alfabet. Byo ich chyba 5 osb i powiem krtko ... bylimy zachwyceni.

1 1
ID:32563

Baleciarz

Wybacz Karolino ale zespoły Revers i Focus to jakies nieporozumienie..

2 0
ID:32568

ewELKA

Ja teraz bawiłam się na weselu ,gdzie grał zespół Fokus. REWELACJA. nie byłoby osoby, której nie podobałaby się muzyka, a gości mieliśmy z Warszawy, gdzie ludzie bawili się przy różnych zespołach. Ponadto sama muzyka to mało. Pan Stefan potrafi wspaniale zabawić towarzystwo i poderwać do tańca każdego. Nie mam słów o tym zespole, Solistka super- głos. Przy tym grają również na akordeonie i saksofonie. SUPER,,,,,,,,,,,,,,,

0 0
ID:67648

gość-64804

Ludzie co piszecie czy nie słyszycie że te wszystkie dema to 99,99 % gotowce nawet vocal jest nagrany, nagrania są robione w studiach sam gram w kilku zespołach i to słyszę grają tylko Ci którzy potrafią,
żywego instrumentu nie zastąpisz, to już nie te czasy kiedy się grało na żywo, dopóki nie popsuły dyskietki i mp3, a teraz to są puszczcze którzy mają dobry bajer

0 0
ID:69734

gość-87227

Ja na weselu miałam ten zespół http://zespolrevers.net.pl/ - świetnie grali!!!

0 0
ID:73630

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA