Śmieszy mnie bezgranicznie wypisywanie totalnych bzdur na...

Śmieszy mnie bezgranicznie wypisywanie totalnych bzdur na forum typu: co poseł/senator zrobił dla Włocławka?

No właśnie... co zrobił? odpowiedź: NIC! Ale jakby podrążyć temat, to wyjdzie na to, że żaden parlamentarzysta nie ma narzędzi, czy możliwości aby cokolwiek "zrobić" dla miasta. Parlamentarzyści są od stanowienia prawa! Natomiast od chociażby takich miejsc pracy jest organ samorządowy (w naszym przypadku nieudolny prezydent).

7 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, czy to Ty (i zapomniałeś hasła), czy ktoś się bezczelnie podszywa? Oszustów nie brak dziś.

4 7
ID:32541

dzonny_killer

sam nie wiem... :p

a czy to wyglądało na moje? :p

5 10
ID:32547

szuja

prawdziwy obserwator | 4 dni temu

Ciekawe któż to się pode mnie podszywa ?? Czyżby był to niecny SZUJA :)
+5
zgłoś do moderacji [Zgłoś do moderacji] | odpowiedz [Odpowiedz] | #
IP: 77.91.63.xxx

1 5
ID:32556

ROBERT

mistrzu dzonny - to niech stanowią dobre prawo a nie produkują buble lub układają się z lobbystami. Żeby stanowi dobre prawo trzeba miec kompetencje więc niech do parlamentu nie pchają się sztukmistrze lub przydu...sy "znanych" posłów.
A jeżeli nie ma narzędzi i możliwości aby cokolwiek zrobi to niech się nie pcha po łatwe pieniądze.
Śmieszy mnie twoja logika.

6 4
ID:32560

dzonny_killer

może zatem przestaniemy wybierać do parlamentu nauczycieli - obiboków??? oraz postpezetpeerowców!!!

1 9
ID:32562

Zibi

Dzonny - teoretyzujesz i jesteś bardzo życzeniowy całkowicie nie przystając do rzeczywistości. Do sejmu idą ludzie z tzw. drugiego lub trzeciego garnituru, którzy myslą że na wszystkim się znają a tak na prawdę w życiu zawodowym niewiele osiągnęli. Bycie posłem dla takiego nauczyciela to jest ekstra fucha gdyż po studiach pedagogicznych i posiadając mianowanie niewiele się zarobi w państwowej szkole. Dodatkowo aby być nauczycielem niewiele trzeba umieć, wystarczy skończych najłatwiejsze studia w Polsce (wykluczam nauczycieli przedmiotów ścisłych).

6 1
ID:32564

prawdziwy obserwator

Szuja musiałbym być tobą żeby to zrobić ;)

0 0
ID:32640

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA