Jakim prawem biskup Mering nawołuje do niepłacenia...

Jakim prawem biskup Mering nawołuje do niepłacenia abonamentu na TVP?Nie musi oglądać Nergala- w/g Mnie to normalny gość. Niech zajmie się swoimi sprawami w "swoim" królestwie a może powie prawdę jak to było z SB-współpracował czy nie? Wszystko tak ucichło.

11 komentarzy

:)

twierdzi,że nie współpracował

http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,_i_nie_mialem_swiadomosci_ze_dla,2831.html

ale ostatnio 90% tak twierdzi, kto by się przyznał?

9 0
ID:32651

x

facet przebrany w kieckę niech ogląda tv trwam lub niech zajmnie się kiecolami molestującymi dzieci

8 2
ID:32652

szuja

@Stacha nie bądź świętsza od papieża.Ja akurat jak ,to wynika z moich postów za klechami nie przepadam.Ale jakby ktoś próbował zakłócić spokój mojego domu ,to raczej też bym bronił. Tak czyni Mering.
A Nargal jak jest taki odważny ,to niech jedzie na występy np. do Iraku i niech tam zacznie drzeć koran. Hahaha

7 7
ID:32653

obserwator

Ten Nergal to już w ogóle jest śmieszny...

4 4
ID:32655

Oczytany

Pan Mering niech odczepi się od świeckiej telewizji. Niech wsadzi nos w telewizje Watykanu i niech tam wywodzi swoje bzdety. A poza tym, najwyższy czas na oddzielenie Krk od państwowego koryta!!. Albo wszystkie sekty karmią się państwową kasą albo żadna!!!!.

5 1
ID:32656

Oczytany

Coś mi się wydaje, że niepochlebne opinie na temat pana Meringa nie ukażą się tutaj..a szkoda..szkoda...

2 1
ID:32657

antydziałkowiec

Niestety jeśli ,,duchowni'' mieli wybierać między paszportem i wycieczkami do Rzymu ,a ,,nieświadomom współpracom ''z SB to wybierali to drugie i niewielu bylo takich z chrakterem i powołaniem ,którzy potrafili odmówić .I tak ,,biedny biskup Pieronek zwiedził cały świat (jak sam się chwali) i komuna mu w tym nie przeszkodziła .

5 0
ID:32664

Do Szui

Byłeś na koncercie Nergala? a Mering ? - nikt nikogo nie zmusza do oglądania i słuchania.

6 1
ID:32669

slepy snajper

@Do Szui idąc tokiem Twojego rozumowania, to np. można by usprawiedliwić wypowiedź Hofmana, o zbaraniałych PSLowcach, też można powiedzieć nikt ich nie zmusza do słuchania Hofmana. Ja akurat z Szują wyjątkowo się zgadzam.

1 0
ID:32681

f16

@~Do Szui: TVP to nie jest prywatna telewizja. Jak się wywiesz o zasadach obowiązujących (bynajmniej na piśmie) to wtedy się udzielaj ;P

0 0
ID:32769

szuja

@f16
Powiem ci tyle ,że podziwiam talent muzyczny i ciężka pracę Nergala żeby osiągnąć taką pozycję na rynku jaką ma. Nie rozumiem jednak dlaczego niszczy Biblię zamiast Koranu.Może mu coś ze szpikiem wszczepili!Hahaha

0 1
ID:32777

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA