Jestem wściekła i zdegustowana dezinformacją jaką...

Jestem wściekła i zdegustowana dezinformacją jaką wprowadza Zarząd MPK dla pasażerów naszego miasta. W komunikacie z dnia 01 września b.r. dyrekcja informuje, że na czas remontu ul.Okrężnej od dnia 02.09.2011 r. zostaje wprowadzony objazd dla lini nr 14 w kierunku ul.Wiejskiej ul.Św.Antoniego ( brak informacji odwołującej ten komunikat).W dniu dzisiejszym wracałam do domu i udałam się na przystanek Św.Antoniego-Chopina w/g rozkładu jaki był na przystanku autobus powinien odjechać o godz.17.39.(brak informacji,że objazd został odwołany) Po odczekaniu ok.30 minut zadzwoniłam do dyspozytora MPK z pytaniem, czy autobus lini nr 14 jedzie ul.Św.Antoniego na co Pani dyspozytor poinformowała mnie,że autobus wrócił na swoją trasę w sobotę w godzinach popołudniowych , zapytałam więc dlaczego na przystanku przy ul.Św.Antoniego jest rozkład dla tej lini, a brak jest informacji o odwałaniu objazdu- na co P.dyspozytor,że są tylko kierowcy i my ( brak precycji kto to "my")i nie są w stanie informować pasażerów na czas. GRATULUJĘ DO NASTĘPNEJ ZMIANY CEN BILETÓW.

2 komentarze

Oczytany

w M.. dyrekcja to święte krowy, których nikt i nic nie ruszy. W Indiach święte krowy to zakała świata. Tyle żarcia łazi po ulicach, a w Afryce głód. W M.. i w Indiach są nie do ruszenia.

3 0
ID:32805

beata 1111111

wejdż na stronę MPK - rozkład jazdy. Dowiesz się, że np ta " 14" jest umieszczona w tym rozkładzie obejmująca trasę Wiejska - Rybnicka. Jak mi wiadomo takiej trasy nie ma - została zawieszona --- ale w rozkładzie w necie jest. Żeby się czegoś dowiedzieć musisz przeczytać kilkanaście komunikatów z kilku miesięcy by załapać, że została ona zamieniona na "14 o" Wyobraź sobie osobę, która planuje podróż do Włocławka i chce dojechać na Rybnicką. Uważam, że MPK powinno zlikwidować w necie te swoje bzdurne zapisy.
Ponadto zlikwidowano dojazd na Rybnicką, czego zupełnie nie rozumię. Mieszka tam sporo ludzi w tym młodzież dojeżdzającą do szkół na Południu. By było śmieszniej niektóre autobusy dojeżdżają do URSUSA. Do tej pory autobusy dojeżdzające na Rybnicką jeździły po strasznych dziurach i nawet byłam lekko zdziwiona, że po takiej drodze kursują. Teraz jest zrobiona nowa droga - pokryta asfatem, równiótka i piękna . Ale MPK ma to wszystko w nosie - ono rządzi się swoimi prawami i ma gdzieś potrzeby mieszkańców naszego miasta

1 0
ID:32809

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA