Jak działają Sądy . Założyłem sprawę w Wydziale...

Jak działają Sądy . Założyłem sprawę w Wydziale Cywilnym.Dokumenty leżą 5-c miesięcy . Zmieniło się 2-ch Sędziów a mnie nie poinformowano nawet kiedy mam wpłacić opłatę sądową. Takie jaja jak balerony.

10 komentarzy

IQ

Idz do jednego z wloclawskich radnych i popsiocz razem z nim. On jest specem od psioczenia na sady. Najlepiej by bylo gdyby sie sluchaly politykow. Nikt by na sady wtedy nie psioczyl bo politycy by to tak spoleczenstwu wytlumaczyli jak inne glupoty niekozystne dla tegoz spoleczenstwa. Dobrze jednak ze tak nie jest i takie sady chodza wlasnymi sciezkami. Wiecej z tego kozysci dla spoleczenstwa niz szkod. Ale sa kraje w ktorych system dziala inaczej. Sady dzialaja sprawnie az zeby bola. Radze sie tam wyprowadzic:-) Tylko ostrzegam: tam w niedziele Mszy Swietej nie bedzie!

5 10
ID:32852

sportowiec

W polskich sadach cywilnych króluje lenistwo, niewiedza i bojaźń przed podjęciem decyzji. To pokłosie tego, że prawo studiują t.zw. humanistyczne umysły, które przed wojną nazywane były matematycznymi głąbami.

13 3
ID:32853

IP

@sportowiec
Przekonałeś mnie w przeciwieństwie do @IQ=20

5 3
ID:32855

antydziałkowiec

Zwróćcie uwagę jak zapadają wyroki w sądzie pracy -tam dopiero jest wolna amerykanka !

8 2
ID:32859

wlocek

Sądy rzeczywiście wymagają głębokiej reformy - to co jest obecnie to tragedia

9 0
ID:32864

vv

sądy - żenada. Najmniej wydolne poslskie instytucje

7 1
ID:32866

Mk

@~sportowiec: Znam kogoś po informatyce, matematyce i kilku jeszcze fakultetach. Informatyk -teoretyk z tej osoby, także proszę nie uogólniaj.

1 5
ID:32870

do IP

W swoim glupim (iq10) poscie napisales ze sad cos zrobil zlego? Znaczy co? Postapil niezgodnie z obowiazujacym w Polsce prawem? No to po co piszesz glupoty na forum zamiast wykorzystac okazje zeby tego sedziego udupic. AAaaa ale ty wiesz ze procedury na to zezwalaja i dlatego psioczysz z ukrycia. Dobrze wiesz kto w Polsce uchawla przepisy: Kopaczewska, Zbonikowski, Wenderlich.

0 6
ID:32871

Stacha

Czekasz tyle czasu a co zrobiłeś w tej sprawie? Byłeś u prezesa sądu-złożyłeś zażalenie czy tylko Nam się skarżysz.

3 5
ID:32882

wlocek

@~Stacha: Prezes to ma taki wpływ na sędziów jak taniec szamana na opady deszczu...;p;p

5 2
ID:32887

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA