ADOPCJA Wczoraj znalazłem dwa maleńkie kotki...

ADOPCJA
Wczoraj znalazłem dwa maleńkie kotki najprawdopodobniej porzucone przez kotkę. Mają około dwa tygodnie. Zaopiekowałem się nimi lecz charakter mojej pracy nie pozwala mi na dłuższą opiekę. Poradźcie proszę kto mógłby się nimi zająć a może ktoś o dobrym sercu zechciałby je przygarnąć? tel. 500-175-890

2 komentarze

ja

Nie oddawaj ich do schroniska bo zostaną uśpione.Tam podobno nie mają warunków dla takich maluchów dlatego zostają poddane eutanazji.Tak mi powiedziano.Ostatnio też przygarnęliśmy z mężem młodziutką kotkę,która chowała się na drzewie przed psami i innymi kotami,była tak słaba,wychudzona,że słaniała się na nogach.Teraz za nic bym jej nie oddała.Zwierzęta naprawdę potrafią być wdzięczne za okazaną troskę, miłość. Daj ogłoszenie, może ktoś przygarnie maluszki.Schronisko dla malutkich kotków - odradzam.
ps;My z mężem również pracujemy a koty większość czasu poświęcają drzemce i naprawdę nie są uciążliwe w wychowaniu a wręcz przeciwnie potrafią dostarczyć wiele radości.
Pozdrawiam

1 0
ID:32934

dzonny_killer

zgadza się... kociaki potrafią być wartościowymi członkami rodziny... a do szczęścia potrzebują tylko czystej kuwety, porcji karmy, miski wody i... od czasu do czasu podrapania za uchem lub pod brodą... :p i wbrew pozorom nie zabierają dużo czasu... :p

1 0
ID:32939

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA