Dlaczego jak słyszę słowo "tusk" to od razu POjawiają mi...

Dlaczego jak słyszę słowo "tusk" to od razu POjawiają mi się obrazy : sPOconego zbycha, "dzikiego kraju" mira, cwaniaka grzecha, płaczki sawickiej, plującego jadem robakologa, gadającego do pustych krzeseł sekułę, chudą babę z dorszem w zębach, sPOłdzielczy bukiet róż w dłoniach grabarczyka, martwe stocznie, cyniczny uśmieszek misiaka, sPOdające samoloty jak na zamówienie, chudą brzózkę obracającą kilkudziesięciotonową maszyną jak płatkiem śniegu, kopacz przesiewającą przetakiem ziemię na głębokość 2 metrów w smoleńsku, szyderczy uśmieszek putina, , wyrachowaną merkelke, jakieś chińczyki biegające PO rozgrzebanej - niby autostradzie, fałszywe rozkłady jazdy na kolei i jakąś grubą POdwodną rurę przechodzącą koło nosa Polski, a przez kieszeń UE i na dużym placu wielki zegar długów (prezent tuska dla Polaków) obracający się w szaleńczym tempie w stronę (-). Na samym końcu tej wizji widzę rolnika pytającego się : premierze "jak żyć", a premierek gapi się na rolnika jak sroka w gnat przewracając oczkami, jakby cierpiał na POmroczność Jasną ? I ani be ani me ani kukuryku !

13 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Dlaczego jak słyszę słowa "kamiński" i "ziobro" to od razu widzę oprawcę z SS i tysiące pustych, zapadłych oczu patrzących zza siatki zwieńczonej drutem kolczastym?
A dlarczego jak słyszę słowo "kaczyński" to wręcz słyszę głośne mlaskanie, cmokanie i oczywiście widzę to pełne zaangażowania przerabianie językiem w gębie?;))

8 6
ID:32911

antydziałkowiec

A dlaczego nikt z Was nie widzi OGROMNYCH KIESZENI czekajacych na mamonę wypływającą z koryta powyborczego ?

3 5
ID:32913

dzonny_killer

a dlaczego gdy widzę/słyszę pałuckiego, czy kukuckiego, to sobie przypominam np. Katyń A.Wajdy...? :p

6 3
ID:32916

Zyga

Czym się różni poseł od rzeki? Ano tym,że koryto i bieg rzeki można zmienić,
zaś koryta posła nie wolno ruszać.

6 0
ID:32917

pakero

Radosław Sikorski nie mogę patrzeć na tego faceta

12 0
ID:32920

koalicj moherowa

@zbuntowany_kaloryfer: hej zapowietrzony kaloryferze uważasz się za wykształconego i z dużego miasta?A ja stwierdzam z przerażeniem,że masz mózg ugnieciony przez Gazetę Wybiórczą i TVNieprawdy POpędź na sygnale do lekarza!!

4 6
ID:32923

szuja

Moja odpowiedź jest skierowana tylko do I-ej ligi np kaloryfer, dzonny z resztą pospólstwa nie będę prowadził jałowej debaty.
Dzonny wyjechałeś rzeczywiście za daleko i teraz nie możesz dojść do siebie . Buty masz za ciasne. Hahaha
Kalryfer podziwiam za posta. Tym razem się zgadzam w 100%

2 3
ID:32924

Rudy Donek

Do przerdzewiałego kaloryfera- najwyższa pora na ZŁOM!!!!

4 5
ID:32926

Johan

no ten facet wygląda tak jak by miał się rozpłakać

2 1
ID:32928

dzonny_killer

no cóż Szujo... maksymalizacja, wyolbrzymienie są tylko środkami ekspresji mającymi podkreślić czyjąś szmatowatość... :p

3 2
ID:32935

Dionizy

Moher, zostały Ci jeszcze białe myszki, czerwone pająki w czarnej pajęczynie i złota rybka. Ale raczej już się zacznij leczyć, bo możesz przegapić moment i zobaczysz czterdzieści tysięcy diabłów z widłami na łepku od szpilki.

2 3
ID:32942

szuja

@Dionizy
A tobie nie pojawiają się przypadkiem sny typu:

- Wszystko drożeje. Ceny węgla, ekogroszek, pellet, gaz, olej opałowy i ciepło z elektrociepłowni, a najbardziej prąd itd Hahaha

2 1
ID:32946

Moher

Witam towarzysza Dionizego - bez obawy drogi towarzyszu ,ja omamów wzrokowych nie miałem i zapewniam Cię nie będę miał .Natomiast ty drogi Dionizy masz i omamy wzrokowe i omamy słuchowe,ale to dzięki twojej przynależności partyjnej (wiadomo jakiej )
Powodzenia drogi towarzyszu Dionizy w wyborach.

2 1
ID:32951

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA