leżałem 2 miesiące na OIOMI-e i 1 miesiąc na...

leżałem 2 miesiące na OIOMI-e i 1 miesiąc na neurochirurgii. pielęgniarkom zawdzięczam życie!!!!!! dzięki nim chodzę, jem, myślę itd... zawsze się znajdzie jakaś czarna owca - były takie na tych oddziałach. tylko ciekawy jestem co zrobicie, kiedy któregoś WAS potrąci jakiś d... ??? "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" wielki szacun dla wszystkich piguł - życzę Wam abyśie zarabiały po 5 lub 10 tysięcy!!! a Wy się zastanówcie: kto poda Wam leki, kto będzie czuwał w nocami, kto będzie asystował przy zabiegach??? lekarz siedzi w gabinecie i ma WAS w ...

2 komentarze

Tolo

Miałeś szczęście ,że jesteś zapewne młody bo w podobnych przypadkach starsze osoby są traktowane jak niepotrzebny balast dla szpitala.
Po prostu czekają tylko jak najszybciej pozbyć się takiego pacjenta.

5 2
ID:32967

Stacha-

Wiem jak pracują pielęgniarki - nawet nie ruszą tyłka aby podać choremu posiłek-nikt nie sprawdzi czy chory przyjął leki .Najlepiej wyręczać się ratownikiem medycznym- to oni powinni dostać podwyżkę a nie pielęgniarki.Starsze osoby po 2-ch dniach wypisują. Najlepiej mieć spokój w weekend- muszą odpocząć lekarze i pielęgniarki.

4 2
ID:32969

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA