Dlaczego większość Włocławskich pizzerii, przy...

Dlaczego większość Włocławskich pizzerii, przy zamawianiu pizzy z dowozem nie dostarczają paragonów?

10 komentarzy

1988

Bardzo dobre pytanie. Z tego co wiem (a może i nie wiem i się mylę) to pizzerie nie są zwolnione z płacenia podatków. Ciekawe jak by zareagowała osoba, która dowozi pizzę gdybym poprosił ją o paragon.

4 2
ID:32970

ARTURO

We Włocławku wszystko jest inaczej, doliczają za dowóz, strefowe bilety. Im mniejsze miasto tym wiecej sie dokłada. W wiekszych miastach jest dowóz darmowy, to jest walka o klienta. U naz tylko Telepizza dowozi za darmo

3 0
ID:32971

:)

Telepizza? nie dzięki...
reklama to nie wszystko

5 1
ID:32972

1988

Z tymi darmowymi dowozami to różnie jest. Są we Włocławku pizzerie, które nie pobierają dodatkowych opłat za dowóz. Nie będę mówił o które pizzerie chodzi, żeby nie robić reklamy. W Toruniu też nie wszystkie doworzą za free.

3 2
ID:32973

negocjator...

paragonu nie dają , a wat doliczają sobie ! czyli są do przodu 23% dodatkowo na podatku ! zresztą pizza która kosztuje prawie 30 zł to duża przesada ! bo dostaje się cienkie "coś " i ledwo widać że coś rozmazane po wierzchu ! najesz się samego ciasta bo składników jak na lekarstwo ! nie warto tego jeść bo za te pieniądze to lepiej coś innego kupić ! koszty wytworzenia mały bo same najtańsze wędliny oraz wyrób seropodobny ! potem zgaga przez cały wieczór na dokładkę! feeeee !

2 0
ID:32979

dzonny_killer

cóż, lepiej zrobić pizze samemu... kładziesz co chcesz i wiesz co jesz :p

6 0
ID:32982

Olaf

Na pewno po tym wpisie klientem pizerri będzie US.

2 0
ID:33003

Ta

@dzonny_killer: Jestem za.

2 0
ID:33006

Hmm

@~Olaf: Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt z US nie zamawiał pizzy prywatnie. Jestem przekonany, że wiedzą o takim postępowaniu.

3 0
ID:33007

kumaty

przycinka..

0 0
ID:33014

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA