Brawa dla naszej strazy miejskiej. Wczoraj odbierałem...

Brawa dla naszej strazy miejskiej.
Wczoraj odbierałem dziecko spod SP nr2. Z daleka na osiedlowej drodze pod szkałą widac było niebieskie sygnały, droga zakorkowana. Była pilna interwencja, wielkie zamieszanie,ktoś zadzwonił że samochody parkują na trawniku i mundurowi musieli interweniować. Staneli w rozkroku jak i wypisywali kwitki. Na co idą nasze pieniądze???

13 komentarzy

na podatki

ciesz się człowieku że się zainteresowali

8 2
ID:33008

antydziałkowiec

Może raczej dla Straży Wiejskiej ?

4 9
ID:33009

Ola

I bardzo dobrze w koncu ktos zareagowal!!! przecież tam sie przejsc nie da, co chcą to wyprawiają, smieci ze sobą wozą i wyrzucaja do naszych pergoli za które my mieszkany osiedla płacimy!!
Tobie OBSERWATOR może sie to podoba więc zapros ich niech tobie pod klatkę albo na trawnikach stawiaja samochody.
Brawo dla straży miejskiej jeszcze pare takich interwencji i może się nauczą!!

10 3
ID:33010

Włocławiak

I znowu płacz bo mandacik ktoś dostał tym razem za parkowanie na trawniku - hahahaha. I znowu ta niedobra straż. A dobrze karać bezmyślnych niszczycieli zieleni

9 1
ID:33011

tori

trzeba było wezwać policję, ktoś tu ma przerost ambicji i zapomina o tym że "ma służyć"

6 3
ID:33012

prawdziwy obserwator

kotoś mi ukradł nick :/

4 2
ID:33013

dzonny_killer

słuszna interwencja... dość już buractwa parkującego gdzie ich skalana dusza zapragnie... może się buraki nauczą szanować innych... :p

10 2
ID:33017

złośliwa

To ja gorąco pozdrowię zapracowanych panów strażników i zapraszam tak przy okazji pod szkołę na Hutniczą, niech powypisują też parę mandatów rodzicom, ktorzy parkują swoje auta na chodniku w taki sposób, że nie można przejść. Za interwencję z góry dziękuję.

7 0
ID:33020

zxxc

@~prawdziwy obserwator: rejestracja nie działa?

8 0
ID:33021

dzonny_killer

@złośliwa... zdecydowanie popieram... pod "18" jest totalna samowolka :p

7 0
ID:33023

szuja

@~prawdziwy obserwator | 2 godziny temu
Uważaj bo ci mańkę uprowadzą.Co ty taki nierozgarnięty ?

3 2
ID:33024

prawdziwy obserwator

@szuja: Naczytałem się twoich postów i mi się trochę w głowie zakręciło...a o moja mańkę się nie martw zajmij się lepiej swoją głupotą.

1 2
ID:33038

MisterR

jestem za karaniem w tym miejscu odprowadzam córkę do szkoły od 2 lat i już takich scen przed sp2 widziałem wiele ,sam zostałem potraktowany z lusterek ,i jeszcze z pretensja ze nie zszedłem z drogi , może w końcu będzie spokój, więcej takich akcji ze strony SM .

2 0
ID:33057

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA