polecam obejrzenie na pewno nie pożałujecie...

polecam obejrzenie na pewno nie pożałujecie ;))

hU6Qw

13 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Cholerka, po tym jak zachęcałeś sądziłem, że będzie jakiś extra humor, że się pośmieję przed snem, a tu po prostu kolejna agitka... Takich i podobnych było, jest i będzie w przyszłości multum... Oj, ciężko jest w dzisiejszych czasach trafić na kogoś z odjechanym poczuciem humoru; A kogoś z odjechanym i w dodatku abstrakcyjnym, to można szukać jak igły w stogu siana. Na Portalu przynajmniej m.in. Dzonny nie zawodzi pod tym względem;). Natomiast większość "mieszkańców" sprawia - niestety - wrażenie ludzi ponurych... A niektórzy to starają się chyba upodobnić do postaci z powieści Sołżenicyna;)))

4 7
ID:33050

dzonny_killer

osobiście wolę Szanowny Kaloryferku Dostojewskiego... "Zbrodnia i kara"... prezydent powinien sobie to poczytać i wbić do głowy... :p

miło, że choć jedna osoba skumała o co w tym wszystkim chodzi (również mnie)... :p

2 4
ID:33052

IPOS

Pożałowałem.....i co teraz

0 2
ID:33053

negocjator...

cała prawda o elektoracie ! cała prawda o was o mnie i o nas ! jesteśmy tylko pionkami, szarą masa która ma iść na wybory by PO żyło się lepiej ! bo ludzie są na ostatnim miejscu ! nikogo nie interesuje że żyje ktoś za 1100 zł ! i ma dom, rodzinę , dziecko w przedszkolu , czy szkole ...kredyt we frankach czy złotówkach bo musi się zarżnąć na 25 - 30 lat w kredyt pod hipotekę bo to jedyne rozwiązanie by iść na "swoje" mieszkanie ! ich interesują tylko unijne wypłaty i dążenie do upadającego Euro ! ceny w Polsce w stosunku do zarobków to dramat wielu rodzin ! wszystko jest już unijne tylko pensje jak w latach 90 tych ... a teraz pomarudźcie że wam się żyje się świetnie i nie dostrzegacie problemu ...

7 2
ID:33055

szuja

Szczerze ? To powiem ,że nie jest tak źle ...........żeby gorzej nie mogło być a dopiero będzie. Teraz kończy się era Gierka a niedługo nastanie era Kani, Jaruzelskiego i Kiszczaka, Czyli Trójcy...............Brakuje tylko Karola..........

4 2
ID:33059

do kaloryfera

@zbuntowany_kaloryfer: to nie miało cię rozśmieszyć, a uświadomić widzę że nie jesteś zbyt kumatym człowiekiem ;)

4 1
ID:33063

przesmiewca

@~negocjator...: widzę że jako jedyny zrozumiałeś przesłanie brawo !

5 0
ID:33064

zbuntowany_kaloryfer

@prześmiewca: uświadomić..? Z mojego punktu widzenia to stek bzdur. Żyje w miarę przyzwoicie i nie mam powodów do narzekania ani na rząd ani na Pana Premiera. .

2 5
ID:33065

przesmiewca

@zbuntowany_kaloryfer: Ale chyba nie wziąłeś pod uwagę że wielu ludziom w Polsce nie żyje się jak to sam określiłeś "przyzwoicie"..

3 2
ID:33076

dzonny_killer

@prześmiewca... co oznacza pojęcie "przyzwoicie"? co oznacza "wielu"?

1 2
ID:33101

przesmiewca

@dzonny_killer: zapytaj kaloryfera ;)

1 0
ID:33106

oko

Dzonny widzę że twoje relacje z kaloryferem są przepiękne...

1 0
ID:33248

dzonny_killer

sam się im dziwię... choć ostatnio coś nas zaczęło wreszcie różnić... :p

nie wiem czemu, ale mi nazwisko prezydenta Włocławka z pierwszego postu wycięło... :p

0 0
ID:33294

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA