dobra lektura, warto poświęcić 3...

dobra lektura, warto poświęcić 3 minuty:

http://wolnemedia.net/historia/68-przypadkow-smolenskich/

żadnych paranoi katyńsko-pisiorowskich, poczytajcie i pomyślcie. sami.

17 komentarzy

szuja

Zarówno PO jak i PiS tak obrzydzili ten temat ,ze na słowo Smoleńsk od razu dostaje uczulenia.Wybacz ale nic nie czytam i mam to gdzieś.

8 4
ID:33132

dzonny_killer

mnie również już to mierzi... trupki zostawmy w spokoju, a jak ktoś ma coś do ruskich, to pierwszy u boku jego stanę... lewico drżyj :p

6 5
ID:33138

naf

dobrze, więc w jakim celu jeden z drugim w ogóle się wypowiadacie w tym temacie? wypowiadacie się że, "nie mam zdania"? To na cholere klawiaturę strzępić. Po co admin puscił wasze (jak zwykle) żałosne wypociny, to nie wiem. Jak nie masz zdania to się nie odzywaj. No ale wy 2 musicie, nie? Najmądrzejsi (jeden z 70 lat, drugiemu nic nie pasi nigdzie i nigdy) Byle coś napisać...

6 6
ID:33143

szuja

@naf
Sam widzisz jak to jest.Napisałeś cyt...żadnych paranoi katyńsko-pisiorowskich...koniec cyt. I co? Hahaha

4 7
ID:33147

naf

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

każdy powinien tak odpisywać

dziwie się że jeszcze ktogolwiek z tobą starcze dyskutuje
kadzisz, mącisz, ubliżasz, profilujesz ludzi wg swojego komuszego klucza
usiądź na bujanym, owin stopy kocykiem i nie zawracaj d...

6 4
ID:33149

obserwator

@szuja: Mącisz, błądzisz i pierd..... byle rym dla rymu ilu takich sk.........

2 3
ID:33154

dzonny_killer

hehe
chciałoby się rzec, że wreszcie trafił swój na swego... jednak niestety w szaleństwie i czasem chamstwie szui jest logika i myślenie... sam się sobie dziwię, że to napisałem, ale taki całkiem walnięty to on nie jest.. :p

@naf... albo jesteś strasznie młody i po prostu mało rozumiesz, albo jesteś zaślepiony, a efekt praktycznie ten sam... zadałeś temat i dwie osoby ci odpowiedziały... czego oczekiwałeś zatem? włażenia w tyłek pisiorom, czy może schlebianie platfusom? zdziwiłeś się, że ludzie mają już dość tego tematu? no to zrób sondę na ulicy i wtedy dopiero się zdziwisz!!!

Nasze opinie nie są brakiem zdania, to dość oczywiste, ale ty widocznie nie jesteś w stanie zrozumieć lub zaakceptować tego stanowiska... klawiaturę "strzępimy", bo mamy na to ochotę (przynajmniej ja - przepraszam szujo, że wypowiadam się za ciebie)...

kulturą również nie grzeszysz.... nikt ci nie zarzucił, że twoje wypociny są żałosne (a są), więc nie rozumiem agresji słownej z twojej strony, która tylko uświadamia, jakim bohaterem jesteś pod anonimowym nickiem... :p

2 2
ID:33155

zażenowany

dzonny killer przestań filozofować bo słabo ci to wychodzi

2 2
ID:33161

szuja

@naf
Domyślam się ,że słowo "starzec" to taka moja nowa ksywka ? No cóż odpowiem ci ,że sam jesteś naf-taliną .Jak to mówi przysłowie :wszystko przez te mole drogi matole.Hahaha

3 1
ID:33162

szuja

@obserwator
Jak nie zamącisz to nawet takiego leszcza jak ty nie weźmiesz i wziąłeś na takie małe stworzonko jak mol.Hahaha

4 2
ID:33163

wolf

Proponuję wszystkim zainteresowanym przeczytanie - uważne ! - raportów MAK i tzw. komisji Millera. A co do przedmiotowego tekstu to tak na szybko tylko dwie uwagi: pkt. 20 - organizatorem tego wylotu była kancelaria prezydenta i pkt 22 - o stanie technicznym lotniska strona polska była informowana, Rosjanie wręcz nalegali i to wielokrotnie by przy organizacji uroczystości w Katyniu korzystać z innych lotnisk bo stan nieczynnego lotniska w Smoleńsku jest zły i będzie się pogarszać.Nam ,Polakom jest bardzo trudno zaakceptować fakt, że do tego nieszczęścia doszło tylko i wyłącznie z naszej winy.Zgłaszane w załączniku do raportu MAK polskie zastrzeżenia i uwagi ( powtórzone w raporcie Millera), to nic innego jak rozpaczliwa próba podzielenia się odpowiedzialnością ze stroną rosyjską.Bo czym jest np zarzut o niesprawnym oświetleniu podejścia do pasa startowego skoro samolot rozbił się prawie kilometr od tych świateł i w panujących wtedy warunkach załoga samolotu i tak by ich nie widziała?Mnie osobiście jest bardzo przykro o tym pisać, bo w życiu bym nie przypuszczał, że w moim kraju, w jednostce powołanej do transportu najważniejszych osób w państwie latają niedouczeni piloci , panuje bałagan i wszystko działa na zasadzie polskiego "jakoś to będzie".No to było ,ale do czasu.Do 10 kwietnia 2011 właśnie.

1 2
ID:33167

obserwator

@szuja: co ty ćpasz człowieku ?

4 2
ID:33170

szuja

@obserwator.
Szczerze ? Salvia divinorum !

1 0
ID:33210

obserwator

@szuja: Odstaw to

0 0
ID:33221

szuja

@obserwator
A ty pozostań przy dopalaczach bo i tak nic nie rozumiesz.

1 1
ID:33233

obserwator

@szuja: musiałbym być tobą zepsuty człowieku który nie widzi nic poza polityką ;)

1 1
ID:33247

szuja

@obserwator
Śmigasz całym prawym halsem nie patrząc na zawietrzną bo nie jesteś w stanie dostrzec.

1 0
ID:33260

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA