Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby...

Szukam zespołu weselnego na 6,10,2012. Zależy mi, żeby był to zespol z prawdziwymi instrumentami. Czy mozecie mi coś polecic ?

13 komentarzy

szuja

Najlepiej Andrzejka Cipcipcip.Hahaha

2 2
ID:33203

obserwator

to zależy ilu ma być "grajków" i co znaczy prawdziwe instumenty ?? 2 syntezatowy to też instrumenty i jakby prawdziwe, a nie urojone ;D.
chcesz sekcji dętej ?, kwartetu smyczkowego?

0 0
ID:33214

Krystian

Zespół "Egzamin" tel. 607868923

2 2
ID:33217

dzonny_killer

zamów "prawdziwych" chłopaków, a nie eunuchów... będą mieć prawdziwe "instrumenty"... :p

2 2
ID:33227

error

Zespół TMW,do tanich nie należą ale muzyka konkretna i wokalistka z niezłym głosem,grali u mnie na weselu i na poprawinach ;) nr tel 600 385 939

0 0
ID:33235

Maestro

Zadzwoń 606-486-460

0 0
ID:33240

Swój

zamów koziński show będziesz miała ubaw po pachy takie dno

4 0
ID:33255

[email protected]

Dziękuję wszystkim za prawdziwe rady, panom prześmiewcom nie dziękuje i odsyłam na drzewo. Możliwe, że trochę zle sformułowałam pytanie z "prawdziwymi instrumentami", ale myślę, że czlowiek minimalnie inteligentny wie o co chodzi. Wystarczy posluchać kilku demówek z ogloszeń zespołow reklamujących się tutaj, niestety w większości słychać gotowe aranżacje i dospiewany wokal. Wolałabym zespoł, gdzie np. pan gitarzysta naprawdę gra, a nie tylko stoi i ładnie wyglada z gitarą :), zwłaszcza że jak sie zorientowałam po kilku telefonach panowie stojący i ladnie wyglądajacy chcą porównywalne pieniążki jak panowie naprawdę grający.

0 0
ID:33264

dyzio

@[email protected]: jeżeli szukasz zespołu na poziomie, który nie gra z playbacku polecam sprawdzona ekipe "Egzamin"

0 0
ID:33272

[email protected]

Witam,
Poleca się zespół TRZASKI. Gramy jak najbardziej na żywo, co zresztą widać na nagraniach. Można nas obejrzeć na youtube. Kontakt 606245404

0 0
ID:33327

Ania

Hej,
Byłam na weselu zapewniam że zabawa była przednia. Instrumenty typu gitary i trąbki akordeon bo chyba o to chodzi też były. Dostałam wizytówkę bo już jesteśmy po zaręczynach i pewnie mi się przyda. Skład to czterech panów i wokalistka - Flash. Impreza z nimi była super :-)

0 0
ID:33494

Kasia

Polecam fajny zespół z Bydgoszczy - KingMusic! Grali u mnie na weselu. Dobrze grają iśpiewają - wokalista i wokalistka, na poziomie!

1 0
ID:34359

Konrad

Zapraszamy na stronę zespołu
www.defactoband.cba.pl

0 0
ID:34407

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA