dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym...

dzonny... napisał że ma ..... żonę. A ja w związku z tym mam pytanie:ciekawe, czy z taką głupią babą się ożenił czy taka głupia stała się przy nim?!!! Zastanówmy się nad tym.

15 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

I jak zwykle najbardziej "burzliwa" jest osoba niezalogowana...

5 3
ID:33386

szuja

@myszka
Uciekaj,uciekaj do dziury bo cię złapie kot bury i obedrze ze skóry...........za to ,ze nie czytasz dokładnie.

2 3
ID:33388

dzonny_killer

hahaha i mało tego drogi Kaloryferku, chyba pomyliła Twój wpis z moją osobą... ach ta zaciekłość postkomuszków... w sumie to żal mi ich, pomyśl sobie, jak muszą się bać prawdy...

@myszka... wskaż mi zatem go to palcem, bo chcę uwierzyć, że śnię... niby gdzie tak niepochlebnie się wyraziłem o swojej żonie? stąpasz po cienkiej lince... zapewne też jesteś kolesiem, który próbuje się ukryć pod żeńskim nickiem... wiele to o tobie mówi... :p

2 4
ID:33391

zbuntowany_kaloryfer

jeszcze tylko kilka postów, a pokuszę się o stworzenie definicji przeciętnego niezalogowanego;)

2 2
ID:33392

mistrzcietejriposty

jest jeszcze trzecia opcja - miala taka narwana "psiapsiulke" jak ~~myszka

2 2
ID:33393

mistrzcietejriposty

a tak jeszcze calkiem na marginesie - naucz sie czytac albo okulary zmien o 100dioptrii na + bo to nie dzonny ... napisal.

2 1
ID:33395

obserwator

Zalogowane ofermy jak zawsze nieudolnie mądrują ;)

3 2
ID:33403

zbuntowany_kaloryfer

Jest jeszcze inna opcja - ofermy nie mają jaj i nie logują się;)

2 2
ID:33408

dzonny_killer

a moja żona śmieje się z tego wszystkiego i bardzo współczuje szarej @myszce... mnie również jej żal...
dzięki za panowie za racjonalne wpisy... :p

1 1
ID:33410

szuja

@dzonny
Nie bardzo jest się z czego tak znowu śmiać. @myszka pomyliła adresata i powinna cie przeprosić,ale....ale problem zaistniał cyt.......zbuntowany_kaloryfer | 30-09-2011 18:06:15

Dzonny, dziś tzw. "dzień chłopaka". Dostałem od żony ręcznie wyszywane serce i torbę winogron. Co za głooopia baba! Mogła kupić 0,7 Bolsa i fajki do kompletu. Ps. Co Ty dostałeś?..........koniec cyt.

3 1
ID:33420

dzonny_killer

widzisz szujo, przyzwyczaiłem się do ogólnie pojętego chamstwa... można mieć cięty język, można komuś dogryzać, ale zachowując choćby elementy kultury, czy merytoryki... słowa mnie nie bolą, w przeciwnym wypadku już dawno ustaliłbym kim jest ten @myszka i wytłumaczyłbym "inaczej" co oznacza szacunek dla kobiety... :p

Kaloryfer zażartował - miał do tego prawo - a że nie został zrozumiany (zresztą nie pierwszy raz)... :p

1 2
ID:33430

szuja

Tak myślałem ,ale żeberko też nieraz bierze wszystko poważnie.

0 0
ID:33439

zbuntowany_kaloryfer

Właściwie praktycznie nic nie biorę "na poważnie". Od dawna już. Ale nie pozwolę obrażać żony. Jest tylko jedna osoba, która może jej dokopywać. Ja.

1 1
ID:33463

szuja

Jak się żony nie bije ,to jej wątroba gnije. Mężowi wolno dokopywać . A jak, a co.Hahaha

1 1
ID:33469

zbuntowany_kaloryfer

Ty się akurat zgodzę z Szujem, tyle tylko, że ja się z żoną biję regularnie (musimy, dla treningu) i od kilku lat nikt nie wygrał. Może nie chciał, kto wie.
Ps. Raz udało mi się Ją trafić konkretnie. Poszła do pracy wyfluidowana.

0 0
ID:33539

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA