Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy...

Kto za Januszem Palikotem ? Ja i moja cała rodzina jesteśmy ZA !

14 komentarzy

pradawny

Ten człowiek nie jest do końca pewny, osobiście wolę zagłosować na Korwina.

2 1
ID:33402

zbuntowany_kaloryfer

A ja i moja rodzina przeciw.

5 2
ID:33407

ktosik

jestem za moze zrobi porzadek z ............................................................................

2 2
ID:33409

dzonny_killer

ja i moja rodzina (na razie łącznie 5 osób) za Korwinem...

głosując na palikota równie dobrze moglibyście głosować na platformę, bo to po pierwsze praktycznie to samo, a poza tym zobaczycie, że po wyborach palikot będzie pierwszym platfusowym koalicjantem... :p

2 1
ID:33411

szuja

Jak już pisałem ,to dzonny chyba ma rację ale muszę zaryzykować .Korwin jest jeszcze bardziej zakręcony w stronę kleru niż kaczor.

2 0
ID:33418

dzonny_killer

cytat z czatu z Korwinem odnośnie majątków kościelnych: "Natomiast rozdawanie mienia Kościołowi czy komukolwiek powinno być zakazane." :p

i tak palikot jest lepszy od pisiorów, czy komuszków, ale jest taki sam jak platfusy... dlatego Korwin... :p (o wieśmakach p.... nie wspominam, bo nie warto :p)

1 1
ID:33429

zbuntowany_kaloryfer

Dzonny, narobiłem w życiu wiele złego. Przyznaję się. Nie były to przewinienia podpadające pod kryminał. Pomijając wrzucenie granatu do helikoptera. Ale miałem powód i musiałem to zrobić. Musiałem zmusić pilota do pomocy - inaczej by nie chciał. Powód:bardzo ważny - ratujemy kogoś. Bardzo bardzo ważny. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo. Bardzo.
Ps. Nie mam nic do Kościoła, najwyżej do jakiegoś kiecola, który przypału narobił... człowiek jest ułomny i może popełniać błędy.

2 3
ID:33434

szuja

Korwina już wykręcili za czym zmontowano karuzelę.To znaczy ,ze jest mało obrotny.Jego ugrupowanie walczy teraz tylko o 3% a więc o kasiorę. Szkoda oddawać głos bo i tak do Sejmu nie wejdzie.

2 1
ID:33437

Stacha

Wczoraj Prezio wyraźnie dał sygnał- trzeba oddać głos na Palikota.

1 2
ID:33445

dzonny_killer

jeśli mój głos ma zostać zmarnowany na koalicję po+palikot, to zdecydowanie wolę go "zmarnować" na listę Korwina... zakładam, że to nic nie zmieni, ale będę miał czyste sumienie, że postąpiłem zgodnie z własnymi przekonaniami, a nie wyłacznie dlatego, żeby nie dopuścić oszołomów kościelnych, czy też betonu postkomunistycznego do władzy... :p
a jeśli więcej osob postąpi podobnie, to jeszcze wielu się zdziwi :p bo tak naprawdę to, co mamy do stracenia? nawet głosując na palikota, głosujemy za tym, co było i co jest.... choćby dlatego moim zdaniem warto zaryzykować i oddać głos na Korwina...

2 1
ID:33450

Oczytany

Głosy za Partią Palikota, nie są na rąsie adminowi. Kasuje wszystkie wypowiedzi równo. Więc za Palikotem.

3 1
ID:33454

zbuntowany_kaloryfer

Czy Ty człowieku nie widzisz, że partia Palikota nie jest dla obywateli tylko DLA PALIKOTA? To typ człowieka, który musi brylować, być medialny... Cała reszta i gadanina to tylko dodatki.

2 2
ID:33487

corkey

niech zgadnę... Do tej pory głosowałeś na Samoobronę RP, a teraz zmieniłeś populistycznego bożyszcze?

1 2
ID:33493

dzonny_killer

świetny przykład idealnego kandydata z RPP... chcecie, aby tazy ludzie nami rządzili??? choć z drugiej strony niewiele się różni od lewej strony sceny politycznej we Włocławku:

1 0
ID:33546

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA