Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!

Na Anwilu pożar pali się chłodnia!!!!

16 komentarzy

dzonny_killer

to na pewno przez rządy pluska i platfusków... :p

4 7
ID:33467

nika54

szkoda że tak mało informacji

4 0
ID:33470

Daniel

@dzonny_killer: ludzie, jesli już musicie coś powiedzieć, to nie gadajcie głupot.

4 1
ID:33472

oczytany

nika54....gdyby było więcej...nie wiem czy nie byłoby we włoclawku paniki.

2 0
ID:33477

zbuntowany_kaloryfer

"oczytany" jak zwykle wszystko wie... A ja bym chciał się dowiedzieć - oczywiście o ile byłbyś uprzejmy poinformować - o przeczytanych pozycjach... Bo "lektury" może zaczęły się i skończyły na Kajku i Kokoszu;)))))

2 2
ID:33480

dario716

Do dzonny kiler nie wypisuj głupot jak nie byleś przy tym ja akurat jak chcesz wiedzieć to bylem świadkiem tego zdarzenia

1 1
ID:33481

dzonny_killer

@daniel, @dario716... przykro mi, że nie zrozumieliście aluzji... to był sarkazm... :p

0 2
ID:33484

zbuntowany_kaloryfer

dlatego dzonny dobrze jest pisać oświadczenie i wyjaśnienie - właśnie z powodu niskiego IQ i braku wyobraźni niektórych mieszkańców naszego Portalu

0 1
ID:33489

szuja

@dario716
To może sierotka coś więcej napisze a nie też się mądrzy.

0 3
ID:33492

widz_26

dzonny_killer to jest typ człowieka który musi zawsze się wypowiedzieć nawet jeśli nie ma nic sensownego do powiedzenia. Sili się na sarkazmy, błyskotliwe dygresje a w efekcie tylko się poniża. Mam dziwne przeczucie że jesteśmy w podobnym wieku i wstyd mi za Twoje wypowiedzi.

3 1
ID:33495

dzonny_killer

@widzu... jestem niewiele, ale starszy... :p za moje wypowiedzi mógłbym się wstydzić jedynie ja i ewentualnie moja mama... jednak ani ona, ani ja niczego się nie wstydzę... :p

forum to takie ciekawe miejsce, gdzie każdy może się wypowiedzieć na każdy temat... więc o co ciebie kaman? :p

1 3
ID:33502

Tfu

@dzonny_killer: Czytając twoje wypowiedzi wnioskuje że jesteś mało inteligentnym człowiekiem, ciągle rzucasz niedorzecznymi sarkazmami chłopie otrząśnij się i zejdź na ziemię.

3 1
ID:33517

syn

Mam wrażenie że zalogowani to jakaś banda moherów :D

3 1
ID:33518

szuja

Słuchaj@synek
A co rozumiesz pod znaczeniem słowa moher ?Tylko napisz tak od serca swoimi słowami.Np ,że to diabeł albo święty. Tobie łatwiej sformułować będzie taką definicję ,jesteś przecież dobrze ułożony religijnie. Pewnie byłeś nawet ostatnio na pielgrzymce w katedrze. Śmiało!

2 1
ID:33521

dzonny_killer

jeszcze przez takich niezalogowanych będę musiał wejść w koalicję np. z Szują... :p

@tfu... jeśli uważasz moje sarkazmy za niedorzeczne, to znaczy że ich nie rozumiesz... wówczas jak możesz się wypowiadać o czyjejś inteligencji, jeśli sam nią nie grzeszysz... :p

3 1
ID:33523

szuja

FIU,FIU !

1 0
ID:33560

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA