Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam...

Ale Lis wczoraj dostał manto o Kaczora.Fiu,fiu ?Myślałam ,że się opluje ze złości. Fakt prawdę mu Kaczorek powiedział ,że do takiej audycji trzeba się trochę przygotować.Hahaha

14 komentarzy

antyPIS

Lis pokazal jaka ma klase czyli "0", Kaczor pieknie sie obronil i nie dal sie wyprowadzic prostaczkowi lisowi.

14 10
ID:33496

karol777

Nie przepadam za kaczorem, ale osłupiałem oglądając wczorajszy program Lisa. Jak można się tak zachowywać wobec jakiegokolwiek gościa zaproszonego do studia telewizyjnego. Rozumiem, że można kogoś nie lubić ale robienie takiej szopki to już przesada. Osobiście za takie prowadzenie dyskusji (nagonki) z jakimkolwiek człowiekiem zaproszonym do programu wywaliłbym Lisa na zbity pysk.

17 8
ID:33497

dzonny_killer

"myślałam"??? szujo zaskakujesz mnie coraz bardziej... :p w przeciwieństwie do kaczora :p

nie zgodzę się, że wczoraj kaczor był górą w tym pseudostarciu... :p

7 12
ID:33501

Ada Kowalska

widać, że Tobie też PiS zrobił pranie mózgu, jak wszystkim swoim wyznawcom...

7 7
ID:33504

Olo

Chyba oglądałeś program w 3 SD ale bez dźwięku?
Kaczyński po raz kolejny potwierdził,że taki premier to wstyd dla Polski.
Przecież sam nie wiedział o czym mówi-dziecko we mgle.
To,co powiedział Lisowi ,że nie przygotował się do audycji to bzdura.
Upokarzające jest to ,że w takim wieku można mieć już sklerozę.
Gdyby tym razem doszło do debaty Tusk -Kaczor to skończyłoby się kolejnym upokorzeniem tego drugiego.

10 8
ID:33505

antydziałkowiec

Widać było ,że zasady swobodnej i obiektywnej dziennikarskiej konwersacji są panu Pe-łO -Lisowi zupełnie,, łobce'' .A o obowiazkach gospodarza w stosunku do swojego gościa jakim był Kaczyński pan Pe-łO Lis zapomniał zupełnie .Stracilem resztki uznania dla tego dziennikarzyny ,ze względu na jad ,który zupelnie bez powodu wylewał sie z jego wypowiedzi na moje mieszkanie -on dla kasy zrobi wszystko ,z takich selekcjonowano, za komuny tak zwanych TW dla SB ........szkoda go mimo wszystko . Dlatego będę głosował jednak na PiS .

12 9
ID:33506

Stacha

Szujo kłamiesz - teraz jesteś kobietą? To Kaczor pokazał jakim jest malutkim brzydkim,złosliwym kaczorkiem. Broń Nas od takiego Premiera.

9 10
ID:33508

Mała

Mnie też ta debata się podobała. Nawet Kaczyński był spokojny i opanowany. Tak dopiekł Lisowi, że z mężem w głos się śmieliśmy.

12 6
ID:33509

dzonny_killer

@kaczy... ciekawy artykuł... faktycznie lis dał ciała, jak na "doświadczonego' dziennikarza... zaś kaczor...? jak to kaczor... puste frazesy i nienawiść ziejąca z lica... :p

3 5
ID:33514

Johan

@~Stacha: Lis złapany w potrzask, potrafi odgryźć sobie łapę. Niewiele brakowało a doszłoby do tego desperackiego aktu samookaleczenia we wczorajszym programie "Lis na żywo". Aż miło było patrzeć na to.

8 4
ID:33515

obserwator

Gdyby lis tak przepytywał Tuska to by się rozpłakał, nie lubię Kaczyńskiego ale duży szacunek dla niego za ten wywiad.

9 4
ID:33516

szuja

W moim wątku nie chodzi wcale o premiera Kaczyńskiego ale o redaktorów typu Lis.Redaktorom tak się w głowie powalało ,że często zamieniają się rolami.Weźmy np.Pochanke,Kolędę,Rymanowskiego itd nie wspominam juz oczywiście miernot z naszego podwórka.Hahaha

8 2
ID:33520

antydziałkowiec

Szujo zastosowałeś wlasciwe określenie dla tego gatunku dziennikarzy -,,miernota'' - i wszystko na ten temat !

1 0
ID:33548

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA