budują następny market LIDL tym razem na ulicy...

budują następny market LIDL tym razem na ulicy WYSZYŃSKIEGO naprzeciwko WSHE

7 komentarzy

obserwator

No i co w związku z tym.. ?

2 2
ID:33595

antydzialkowiec

A kto tym razem wybuduje się nad zalewem ?

2 2
ID:33601

BISKUP

I co zazdroscisz. Markety musza byc budowane. Wazne ze buduja je zasluzeni katoliccy przedsiebiorcy. A Polacy nie musza sie lekac. Miejsc dla nich do zmywania i sluzenia w Irlandii i Hiszpanii i Portugalii jest duzo. A najbardziej zalezy na tych ktorzy mieli te sklepiki spozywcze. Oni beda potrafilizmywac i sluzyc najlepiej. Bo ci co teraz sluza to same nieudaczniki. Szczesc Boze.

1 5
ID:33609

dzonny_killer

lepszy LIDL niż kolejna pusta strefa, czy inkubator... przechowalnie "zasłużonych" działaczy i spadochroniarzy... :p

wdzięczność pałuckiego nie zna granic... finansowych :p

8 1
ID:33610

szuja

Zęby tylko w końcu zaczęli płacić jakieś podatki.A nie co pić lat sklep zmienia właściciela i znowu darmocha a polski sklepikarz w mordę jeża . Dlaczego bo Polak.Najlepiej zrzec się obywatelstwa polskiego i spoko.

2 0
ID:33614

szuja

Boże co ja napisałem?Czytam i myślę ? Co ten kaloryfer bredzi i jak pokaleczył j.polski.Fe.Patrzę z boku na mojego aniołka stróża i widzę ,że do mnie mruga figlarnie,że to jednak ja.

0 0
ID:33629

ktoś>

Widzisz ''Szuja" niby Masz rację z tym obywatelstwem,jakie to wydaje się proste jest jednak jedno ale__ większość Polaków kocha swój kraj i nie jest ich winą,że w rządzie większość polityków to karierowicze i kłamcy byle osiągnąć cel mamią wyborców a potem jak już zdobędą co chcieli to wypinają cztery litery na naród który im uwierzył.A z obywatelstwem jest tak,że zrezygnować możesz tylko musisz podać który kraj weźmie Cię pod swoje opiekuńcze skrzydełka i nada inne obywatelstwo z tego co wiem musi to nastąpić najpierw zanim zrzekniesz się obywatelstwa polskiego,no chyba,że coś się zmieniło w tej materii.A i z tego co wiem może to zrobić Prezydent RP..Głowy nie dam ale uważam,że na podobny pomysł wpadło już wielu naszych rodaków pracujących np:na wyspach,którzy pracując na obczyźnie niekoniecznie z własnej i nieprzymuszonej woli musieli emigrować z kraju.To przykre,nawet bardzo przykre,że sytuacja w kraju powoduje ,iż ludzie tak myślą__ tylko kogo to teraz obchodzi : (

0 0
ID:33681

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA