Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'....

Jestem mile zaskoczony ciepłem w mieszkaniach na Kazika'. Plus dla administracji.

9 komentarzy

mieszkaniec \

To wiele ci nie potrzeba-ja byłbym mile zaskoczony gdyby MPEC ocieplił rurociągi którymi jest dostarczane ciepło dla mieszkańców.Ciekawy jestem kiedy mieszkańcy wyrzucą tych odpowiedzialnych za te ogromne straty ciepła,za które my płacimy.

7 1
ID:33632

oczytany

Niewiele wam trzeba! Ciepełko, rury ocieplane, opłaty za nieogrzane mieszkanka, jakieś duperele z opłatami. A mi marzy się, żeby w końcu zamknęli śmierdzący moloch EMPEC i zwolnili całą załogę. Dość smrodu z tego molocha, i olbrzymich dopłat za ogrzewanie gleby!!.

6 2
ID:33634

dzonny_killer

mi też mpec nie pasi... szczególnie jeden ich pracownik... kolejny z CIEPŁĄ posadką... kto zgadnie, który to? uwaga na ciszę wyborczą... :p

2 2
ID:33638

antydziałkowiec

SAW -propnuję z bukietem kwiatów udać sie do zarządu spółdzielni ...no i ,może jakieś hymny pochwalne dla prezesa ...w zamian za wykonywanie obowiązków za które płacimy cieżkie pieniądze , a oni sami sobie ustalaja podwyżki ......

3 1
ID:33641

Samanta

A co, wykombinowałeś już, jak oszukać podzielniki i okraść sąsiadów?

1 1
ID:33647

Koalicja moherowa

A co Samanta ,nie znasz tego powiedzenie "Tym chata bogata ,co ukradnie tata"zatrybiłaś?

2 0
ID:33667

Samanta

Znam, znam! Trochę lat już na tym świecie żyję!

0 0
ID:33683

dzonny_killer

@koalicjo... masz na myśli zapewne pałuckiego i jego świtę... :p choć Włocławek jakoś się na tym nie bogaci... :p ciekawe dlaczego? :p

0 0
ID:33690

saw

dlaczego w ludziach tyle zawisci napisałem oodczuciu ciepla atu wszystko polityka ,,,,,,,,,,,,,

0 0
ID:33694

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA