No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów...

No to mamy jak w banku kolejne cztery lata cudów przeplatanych aferami, i opartch na drożyźnie ,a Zbycho ,Rycho i ten od wyciagow urżną sie z radości ...do nieprzytomności- Polska to dziwny kraj ,gdzie mieszkańcy wola mieć gorzej niż lepiej, lubia być okłamywani i jeszcze za tym głosują i płacą .....

21 komentarzy

Zibi

O co Tobie chodzi. Chciałbyś wojny z kaczystami na czele, aresztowań niewinnych ludzi i dyktatu opasłego kleru oraz wstydy na całą Europę i kawał Świata...? Cieszę się ze się rozczarujesz.

19 14
ID:33642

ben Jakov

Antydziałkowcowi marzy się "porządek" kaczy, taki jak na Białorusi zmodyfikowany katolickim szariatem. Deo gratias, zwyciężył rozsądek.

11 9
ID:33643

mazurki

Ciebie wygrana PO boli, mnie cieszy i niech tak zostanie!

12 9
ID:33644

widz_26

ale "młodzi, wykształceni" wszystkie obietnice łykają. Teraz Donald poprosi o 2 lata spokoju, pokopie piłkę i będzie gitara.
Rodacy!
Oni w 4 lata zrobili 300 mld złotych długu podnosząc podatki! Przypominam że podatek Vat jest największą pozycją po stronie dochodów budżetu państwa. My nie jesteśmy Szwajcarią czy Niemcami i nie możemy pozwolić sobie na stabilizację, my potrzebujemy reform. W Krakowie senatorem zostanie B.Klich - człowiek odpowiedzialny za rozkład polskiej armii.
Nadchodzą ciekawe czasy....

20 8
ID:33645

beata 1111111

już widzę jak Antydziałkowiec święci nowe pomniki brata premiera i nadaje również nowe nazwy ulic zaczynające się na K... Ponadto powoływane są nowe komisje śledcze by jak najwięcej ludzi upodlić i td ......

7 6
ID:33649

PO wyborach

Wygralimy, teraz czas sie wzia za kart nauczyciela, przerzedzi urzdnikw, skontrolowa dochody lekarzy, sprzeda to co zostao z majtku narodowego, obniy koszty zatrudnienia, wydaje mi si te, e w czasie kryzysu kodeks pracy powinien zosta zlikwidowany ... nie damy si kryzysowi !!! Nie zawiedziemy wyborcw !!!

8 2
ID:33654

widz_26

Wyborcy PO powinni za karę przez tydzień milczeć ;)

9 8
ID:33656

Tomaszkiewicz

@~widz_26: podobno o faktach sie nie dyskutuje,ale w twojej wypowiedzi sa same klamstwa,zywcem wyjete z hasel pisowskich i programow Rydzyka. Przede wszystkim zadluzenie jest efektem bezmyslnosci i przedwyborczego populizmu pisowskiego rzadu.Bezrobocie bylo jednak wieksze w latach2005-7.Vat nie jest glownym zrodlem dochodow.Niemcy raczej juz nie sa wzorem dobrej gospodarki.Reformy?przypomnij sobie jaka partia blokowala wszelkie proby reform( zdrowie, okregi jednomandatowe,likwidacja finansowania partii).2 lata spokoju? a co w tym zlego?Moze wlasnie dlatego Kaczynski przegrywa 6.raz,ze potrafi tylko szczuc,manipulowc,oskarzac,insynuowac.W "normalnym" panstwie za to co robi juz dawno stanalby przed trybunalem.Podziwiam,rzadzacych za ich dobrotliwa cierpliwosc.

6 7
ID:33657

tomaszek

@~widz_26: masz racje.!!!.Po co ta cala demokracja?Wybory? Przeciez Kaczynski z Hoffmanem mogliby wszystko ustawic, okreslic ceny,postanowic co wolno czego nie, zalozyc powszechny podsluch i cenzure.Po co tyle tych telewizji? Wystarczy jedna -wlasciwa "- Trwam.I wtedy gospodarka by lepiej pracowala....W 1980 tak samo myslal Jaruzelski....Do dzis splacamy jego i Gierka dlugi...Nie mowiac o bolu i zalu uwiezionych,zamordowanych,przesladowanych (oczywiscie slusznie jak twierdzili ci dwaj)

4 7
ID:33658

Dzialkowiec

masz racje! Jak najszybciej wyjedz na Bialorus.Tam jedynie sluszna Tv bedzie ci na biezaco dostarczac wlasciwa prawde.Jest tez inna mozliwosc : Korea Pn. albo Kuba. Przyjma cie z radoscia .Takiego inteligentnego....

3 7
ID:33659

Robert

Do POwyborach podpowiadam Ci- jeżeli chcesz pisać POprawnie to polskie znaki typu ą ć ę ł ń ó ś ż piszemy używając litery jednocześnie z przyciskiem alt, wyjątkiem jest litera ź gdzie jednocześnie z alt naciskamy x

4 1
ID:33660

szuja

@tomaszek
napisał........Do dzis splacamy Gierka dlugi..koniec cyt. Hahaha a skąd ty ześ sie wziun chlopce .Beretka cie nie cisnie ?

3 1
ID:33662

widz_26

@~Tomaszkiewicz:

Co jest głównym źródłem dochodów budżetowych?

5 0
ID:33663

widz_26

Za góra 3 lata będzie się wstydzić przyznać na kogo głosowaliście

6 2
ID:33665

dzonny_killer

@widz_26... a co? głosowałeś na kukułkę? jesli tak, to nie czekaj 3 lat, żeby się wstydzić!!! już możesz!!! HAHAHA :p

3 3
ID:33672

widz_26

@~Tomaszkiewicz:

Jeszcze jedno. Czy w latach 2007-2011 wzrosły wydatki o 80 mld rocznie (jeśli tak to na co) czy zmniejszyły się dochody?
Trzeba mieć bardzo dobrą sytuację w budżecie żeby zatrudnić przez 4 lata ponad 100 tys. urzędników (dosyłam do strony GUSu). Tylko proszę nie pisać że to nie zależy od rządu.

6 1
ID:33674

widz_26

@dzonny_killer:

Hehe nie ;) na różowych nie głosuję.

5 3
ID:33675

szuja

@dzonny
Wielki Kornik padł. A mój Kot przeszedł.Hehehe

3 0
ID:33686

dzonny_killer

wbrew pozorom również nie narzekam... a jak widzę ilość głosów zdobytych przez kukułkę i całe sld, to mam ochotę kolejny wieczór balować!!! :p

5 2
ID:33688

Oczytany

dzonny ..ale chyba z żalu, że nie zdobyli więcej. Ja bym tak zrobił, balował bym z żalu że nie zdobyli więcej, chociaż nie należało im się. Mój głos dany był 3ciej sile w Sejmie.

0 2
ID:33750

dzonny_killer

cieszycie się z wyniku kota... to tak jakbyście się cieszyli, że domisia przeszła... wasza sprawa... ja oddałem symbolicznie głos na jedyneczkę na liście nr 9... przydałby się "kornik" w sejmie... :p

0 0
ID:33752

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA