Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez...

Zbonikowski,Ty nie mów o kupowaniu głosów wcześniej przez SLD,bo ja w komisjach jestem od lat i wiem kto dawał tzw.winiucha,a na zakąskę szlugi,a niepijącym po 20 zł.Niektórzy byli tak pijani,że na głos pytali w której komisji są dane nazwiska.Chodzi tu o AWS PIS i Po

12 komentarzy

dzonny_killer

łał!!! ale odważny się znalazł!!! może należy to zgłosić odpowiednim organom??? z pewnością ich zaciekawią dowody, jakie posiadasz!!! nie posiadasz? ojej... no to możesz mieć kłopoty w związku z oszczerstwami... :p

5 9
ID:33717

wiktor

SLD przestało"kupować" głsy i wynik sami widzicie, trzeba wrócić do starych metod. Powodzenia w najbliższych wyborach.

5 3
ID:33720

Soldier

O proszę jakie zarzuty

0 0
ID:33721

jon

Zboniu prawde powiedział :) wszyscy czerwoni kupowali i taką rade mamy jak mamy no i króla

0 3
ID:33724

antydziałkowiec

To prawda ,pewien radny urządził na ,,placu cyrkowym '' przy Kaliskiej przyjęcie alkoholowe dla żuli i....został wybrany . Włocławianie wiedzą o kogo chodzi ....

4 0
ID:33726

?

Killer dzonnykowski. Znajomo brzmi.

6 1
ID:33728

Dzony

Czytało się o tym parę latek temu i na łamach prasy itp. Nazwisko zbonia tam padało.

5 3
ID:33729

wyborca

Jak to dobrze, ze Was , przeciwników pana Łukasza jest coraz mniej, zawracacie Wisłę kijem i nic z tego nie wychodzi. Super !!

3 5
ID:33737

dzonny_killer

@wyborca... tu nie chodzi o zawracanie kijem Wisły..., to że zbonik nic nie zrobił dla miasta jest oczywiste (zresztą pozostali parlamentarzyści również)... jednak należy odróżnić plotki o pomówień, gdyż taki założyciel wątku może mieć problemy natury prawnej... on to przedstawił jako pewnik, a więc powinien mieć na to dowody...

a przy okazji... i tak wolę obecnych posłów od na szczęście nie wybranego kukuckiego... :p hahaha

3 1
ID:33740

szuja

A wszystko to w imię najwyższego i dla dobra owieczek jego!Hahaha

2 1
ID:33742

Szpiegu

Dzonny ty nie czytałeś neta pare latek temu? To co pisze założyciel posata ma podstawy. I nic mu nie grozi. Zapewniam cie choć zapewne masz na to swoje zdanie. Niniejszym nie strasz autora bpo ten ma to zapewne poprostu gdzieś.

2 2
ID:33757

dzonny_killer

ja też mam to gdzieś, choć gdybym był wśród pomówionych to inaczej bym to załatwił... :p

1 1
ID:33781

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA