Nowa kadencja i od razu rozczarowanie Nowa kadencja i od...

Nowa kadencja i od razu rozczarowanie

Nowa kadencja i od razu rozczarowanie. Jak donoszą media, vice marszałkiem Sejmu - z ramienia RPP - ma być Wanda Nowicka. Znana z tego, że jest znana. A właściwie znana z tego, że jest sponsorowaną hobbystką aborcyjną, i znana także z tego, że potrafi się o to procesować. I przegrać.

Osobiście jest to dla mnie spore rozczarowanie. Liczyłem na to, że vice będzie Robert "auła, puść mnie policjancie" Biedroń. Marszałek z zarzutami napaści na policjanta to byłoby coś... Takie otwarcie kadencji z przytupem...

Chyba rację mają wiewiórki gdy donoszą, że Biedroń szykowany jest na stołek ministra-pełnomocnika ds. wykluczonych po wykluczonym Bartoszu Arłukowiczu...

20 komentarzy

koci kasztan

Społeczeństwo samo sobie tak pościeliło, więc teraz musi się na tym barłogu przespać. Tragedia!!! ponad 50% nie zagłosowało!!! To świadczy tylko o tym, że klasa polityczna (lub jak wolą niektórzy-EXTRAKLASA) nie jest w stanie nic zaoferować co drugiemu Polakowi. Cieszę się chociaż z tego, że pani minister Fedak się nie dostała i że narazie jednego cypryjczyka się pozbyliśmy z Wiejskiej. Tylko obawiam się, że niestety ich miejsce zajmą kolejne "wybitne" jednostki. Ale wybór mniejszości szanuję i z ciekawością będę obserwował co będzie się działo...

3 3
ID:33784

^

Johan , przekonasz się, że będzie OK. Proszę, nie oceniaj ludzi w sposób stereotypowy i naucz się szacunku dla innych niż Twoje własne poglądów politycznych i wyborów życiowych. Pozdrawiam.

7 3
ID:33787

dzonny_killer

@koci... uwielbiam twój tok myślenia... podążając za nim rozumiem, że Włocławek to jeszcze większy "barłóg". Skoro 50% niegłosujący to tragedia, to jak nazwiesz fakt wyboru pałuckiego przy frekwencji zaledwie 35,99%??? Megatragedia? Supertragedia??? Rozumiem, że w takim razie pałucki totalnie nie ma nic do zaoferowania prawie 2/3 Włocławian!!! hahaha... :p

ale również będę obserwował poczynania naszych "asów"... :p

pozostaje jeszcze smutek, żal... że niedoszły poseł kukucki nadal będzie widniał w radzie miasta... :p

3 5
ID:33791

Johan

@~^: Jak to -mordowanie nienarodzonych dzieci -super ! a mordowanie Żydów -fe?
To są fakty,faktom się nie zaprzecza.Pozdrawiam.

5 1
ID:33794

mistrzcietejriposty

krotki komentarz ...
Johan - twoja wypowiuedz to jakby pretensje ze maslo jest maslane a cukier za slodki ... taki urodzony narzekacz
@kasztan - z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze glosowac raczej nie byles a teraz masz pretensje ze zostalo wybrane to co jest wybrane ..... taki placz nad rozlanym mlekiem...
tak poniekad troche mi po drodze z killer-kiem ... ktory wlasciwie jest przeciw wszystkim i wszystkiemu ... ale .... ja tez nie trawie QQckiego i tej calej swity Paluckiego

2 0
ID:33796

oczytany

Johan ! to takich wypocin uczą teraz na lekcjach religii?

1 2
ID:33800

Koalicja moherowa

@~oczytany -a ty czytasz Harlekina, czy broszurki z serii ,poczytaj mi mamo?

1 1
ID:33802

Moher

@mistrzcietejriposty: Przecież ty jesteś filozofem podwórkowym spod trzepaka osiedlowego ,jaki z ciebie mistrz !

2 2
ID:33804

wolf

Ja uważam tak: jeśli żaden z kandydujących nie potrafił mnie przekonać do swoich propozycji, to idę na wybory i oddaję głos nieważny.Zostając w domu pokazuję, że mam w d...kto i jak będzie rządził, pozbawiając się wszakże prawa do krytyki.

2 2
ID:33805

Obserwator

@dzonny_killer: Od obserwowania to ja tu jestem ;)

1 1
ID:33808

szuja

Hahaha, ale ciumoki ! Ostatnia okazja . Od przyszłego roku po zawodówce, żeby uzyskać średnie wykształcenie ,będziecie musieli chodzić o rok dłużej .Czyli trzy lata.

0 0
ID:33817

dzonny_killer

@wolf... nie sposób się z Tobą nie zgodzić... :p

0 0
ID:33820

mistrzcietejriposty

@Moher - zapomniales dodac ze mam jeszcze wino w reku ... bo taki filozof jak ja pod trzepakiem i z pustymi rekoma .... zle wpisywalby sie w pejzarz ...

i nadal zastanawiam sie dlaczego najwieksi szczekacze sa tak starsznie zakompleksieni ze nie sprobuja nawet sie zalogowac (zarejestrowac)., ale rozumiem kompleksy nie pozwalaja wam sie ujawnic...

2 3
ID:33833

IP

Dobrze ,że się zalogowałem to nie jestem Azorem .

2 1
ID:33836

Moher

@mistrzcietejriposty: -jesteś typowym momusem ,szukasz dziury w całym,nota- bene czy ja mam się zarejestrować czy nie, to już moja wola.Myślę ,że ten temat snu z powiek Ci nie spędza.Spokojnej nocy życzę.

4 1
ID:33839

dzonny_killer

@mcr... no to witaj w klubie... ja ponoć również wyłącznie się czepiam i szukam dziury w całym... :p acha i uwziąłem się na komuszków... :p

1 1
ID:33845

Soldier

Niestety "zalogowani" to najwięksi narzekacze tego forum ;)

3 1
ID:33852

dzonny_killer

nie wiem dlaczego, ale @koci jakoś mi nie odpowiedział... zatkało go czy co??? :p

0 0
ID:33856

mistrzcietejriposty

@DK - ja generalnie kazdemu przypne latke - komuszek czy nie ... mi to wszystko jedno, jak mi sie cos nie podoba to nazywam to tak jak jest.
@moher - o moj sen sie nie martw - spoko majonez -
aha - no i takie spostrzezenie - kolejne dot. (wiekszosci) osobnikow niezalogowanych. na "dziendobry" obrzucaja czlowieka epitetami a potem robia "Halo" bo sie ich czlowiek czepia.

P.S. - co oznacza w moherowym jezyku "momus"???

0 1
ID:33887

Moher

@mistrzcietejriposty: -w Wikipedii znajdziesz ,powinieneś zadać sobie troszeczkę trudu i wpisać w wyszukiwarce "momus" i bez problemu powinieneś odnaleźć definicje tego pojęcia.Domniemywam ,ze masz trudności to podaję Ci definicję tego pojęcia- "momus"- dokuczliwy, nadgorliwy krytyk szukający dziury w całym, tam nie jest napisane ,że to jest moherowy język młody człowieku.Takie będą pokolenia jak ich nauczanie,a zatem do nauki.

1 0
ID:33896

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA