rząd jest do kitu i 4 lata temu i teraz mamy przesrane......

rząd jest do kitu i 4 lata temu i teraz mamy przesrane... czy to gadanie czy prawda. co o myślicie tym

14 komentarzy

Daniel

Moim zdaniem rząd teraz powinien wprowadzić kilka trudnych reform, bo bez tego nic się w polsce nie zmieni. Wiem, że będzie trochę więcej powodów do narzekań, ale trzeba się przez jakiś czas przemęczyć żeby było lepiej. A co tego czy obecny rząd jest dobry czy zły... na przestrzeni ostatnik kilkudziesięciu lat rzadziły prawie wszystkie ugrupowania, zrobili coś czym zasłynęli do dzisiaj? Chyba nie, każdy polityk ładnie gada przed wyborami, później okazuje się, że nie jest tak pięknie jak by kazdy chciał.

1 0
ID:33795

mistrzcietejriposty

a byles na wyborach ???

3 3
ID:33797

oczytany

kiełb221 gadanie..a kiełbie we łbie.

4 1
ID:33799

naf

mistrzu - a co to ma do rzeczy? (ja moge Ci zarzucic, ze przez to ze byłeś, dałeś bandzie czworga mandat do dalszego okradania Polaków i wyprzedawania Polski i zadłużania kraju, łyso?)
jeżeli uważasz, że obecnośc na wyborach jest podstawą krytyki to bardzo się mylisz, większośc Polaków (ponad 50%) olała magdalenkową bandę złodziei i została w domu, dopóki nie będzie widac poprawy, dopóty nic się nie zmieni (np skłąd bandy - praktycznie od 89 to samo...) nie ma szans zeby Polacy poszli na wybory,

z resztą społeczeństwo się już wypowiedziało frekwencja, i to wystarczy za wszelkie wytłumaczenia,

u nas poseł nie jest przedstawicielem jakiejs społeczności działającym na jej rzecz, u nas poseł jest karierowiczem/złodziejem, który dorabia się na plebsie, a ty ich broń mistrzu, może masz fuchę u któregoś z nich, a może po prostu nie wiesz co się dookoła ciebie dzieję, więc żyj w błogim matriksie i nie zawracaj myślącym d....

8 5
ID:33803

Soldier

Od 89 każdy polski rząd jest do kitu... @~naf: masz w zupełności rację ja też należę do tych ludzi którzy na bandę złodziei nie oddali swojego głosu jak widać podobnym tokiem myślenia poszło prawie 50% polaków

3 3
ID:33807

Daniel

@mistrzcietejriposty: jeśli pytanie o obecność na wyborach było skierowane do mnie to odpowiadam: Tak byłem na wyborach, i od kiedy jestem uprawniony do głosowania nie opuściłem żadnych wyborów. Generalnie moim zdaniem wybory powinny być obowiązkowe, bo teraz ci co nie byli na wyborach będą robić największe zamieszanie zarówno w internecia jak i po za nim.

0 0
ID:33810

dzonny_killer

@naf... napisałeś kolejny raz bzdury... nie wiem jak @mcr, ale je nie oddałem głosu na "wielką czwórkę", lecz na kogoś innego... i co? teoria ci padła? poza tym po to masz głos, aby go oddać "właściwie" - nie robisz tego? nie masz moralnego prawa do narzekania!!! mogłeś iść i próbować coś zmienić!!! mogłeś iść i do tego samego namówić innych!!! próbowałeś? nie słuchali cię? wcale się nie dziwię!

Jak zatem określisz, że w zeszłym roku większość Włocławian (prawie 2/3) olała czerwonych złodziei i nie poszła na wybory samorządowe??? Rozumiem, że wówczas społeczeństwo Włocławka wypowiedziało się frekwencją i wyboru pałuckiego dokonało 61,25% z 35,99% uprawnionych do głosowania, czyli pałuckiego wybrało ok 21% Włocławian... to wystarczy za wszelkie tłumaczenia... :p

hahaha

ale nasz prezydent jest przedstawicielem określonej społeczności działającym na jej rzecz zgodnie z rozwinięciem skrótu: S woim L udziom D obrze!!! nasz prezydent jest... ... ... i dorabia się na plebsie, a fuchę u niego mają wyłacznie poplecznicy, kumplusie, kolesie, rodzinka, klakierzy i uciekinierzy (głównie z po)... :p uwielbiam analogie!!! i pokrętne później próby wytłumaczenia się... :p

2 3
ID:33813

naf

jak zwykle nie na temat, jak zwykle o jakimś pałuckim...
pogadaj se sam ze sobą, p...isz od rzeczy jak zawsze, wszędzie, codziennie
koniecznie chcesz błysnąć i zwrócić na siebie uwagę, jak 2 innych podobnych tutaj
kompleksy jakies macie, niskie poczucie wartości czy coś, ferment chory ciągle
zenada, nie chce mi sie z takim trolem rozmawiac, w...j p...u

5 3
ID:33814

zbuntowany_kaloryfer

@Dzonny, ale niektóre z dziwaków upierdliwe są;) Nawet nie mają nowych pomysłów tylko ciągle napastują w ten sam niewyszukany sposób. Sposób ciężki niczym żelbetowy kloc. Zauważ, że podczas swoich ataków ciągle używają tych samych zwrotów, sformułowań. Zero inwencji, zero kreatywności. Fe;)))

3 4
ID:33815

szuja

@ kaloryfer napisał Fe. Miał na myśli na pewno czyste żelazo a nie jakąś tam rdzę.

2 0
ID:33818

szuja

@naftalen
Gdzie żeś to bywał czarny b*****e,

1 1
ID:33819

dzonny_killer

A wiesz Kaloryferku co jest w tym wszystkim najgorsze? Otóż tymi "dziwakami" mogą być przydupasy z naszego urzędu wiejskiego... a ludzie się później dziwią, że nie idzie nic w tym urzędzie załatwić... ale jeśli nie liczy się doświadczenie, kompetencje, tylko znajomości i wdzięczności... :p

@naf... czy ty czymś w ogóle grzeszysz? bo to że inteligencją i kulturą nie to już pokazałeś... :p

1 3
ID:33821

piżmok 2012

tylko Polacy słyną z narzekania bogaty ma ciągle z mało a biedny nie robi nic żeby poprawić swój stan. wszyscy chcą mnieć po równo a tak sie nieda. nie widzę konkretnych propozycji żeby zmienić w tym kierunku. trochę więcej wiary smutasy

1 3
ID:33826

mistrzcietejriposty

@Daniel - tsak moje pytanie zmierzalo wlasnie do tego o czym napisales. Ci co nie byli najwiece pajacuja i komentuja. Tak ja rowniez bylem i mam podobne przekonanie jak Ty - Banda czworga itp.
natomiast dobry sposob pojmowania ma @DK - swoim dobrze itd.... pracowalem przez 1,5 roku w spolce miejskiej (MPK) i na tej podstawie moglbym wiele powiedziec co wyprawia sie w spolkach miejskich jak swoj swojemu d..e klepie.

- taka uwaga na koniec - jakis czas temu (nie pamietam czy byl to @DK czy ktos inny) chcial sie pokusic o definicje niezalogowanego :szczekacza" - mysle ze czas najwyzszy to zrobic.....

1 1
ID:33827

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA