Będzie dobrze.UE wesprze finansowo m.in. budowę szybkich...

Będzie dobrze.UE wesprze finansowo m.in. budowę szybkich połączeń kolejowych między głównymi miastami w Polsce - wynika z projektu pakietu infrastrukturalnego, do którego dotarła PAP, i który KE ogłosi w środę. Budżet UE na transport w latach 2014-2020 to 31,7 mld euro.
http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/361797,unia-europejska-wesprze-projekty-kolejowe-w-polsce.html

10 komentarzy

antydziałkowiec

Zanim unia to wesprze to najpierw trzeba wpłacić miliardy na pensje dla brukselskich nierobów ,otwórz oczy i nie daj się manipulować -dlatego właśnie te demonstracje młodzieży przeciw tej ,,sprawiedliwej'' unii i ,,podobnie sprawiedliwego'' (dla wybranych) Banku Światowego(starozakonnego ) !

5 1
ID:33835

Zofia

Przeciez Polska juz otrzymala z Unii pieniadze na koleje. I co zrobili ? Musieli je zwracac.Koleje w coraz gorszym stanie, pocieli je na spoleczki, bilety coraz drozsze. Stacje, szczegolnie ta wloclawska to obraz nedzy i rozpaczy. Nasi krzycza o standardach europejskich a przeciez mogliby wzorowac sie na Francji gdzie panstwo rzadzi koleja, linie kolejowe lacza coraz dalsze trasy, jest pociag do Berlina i do panstw graniczacych z Francja. U nas jak w cyrku klotnie o tory, pociagi brudne i niewygodne, spoleczki zmuszaja pasazerow do przesiadek ....

4 0
ID:33840

antydziałkowiec

To dlaczego głosujecie na takich postepowców ,którzy niszcza polska gospodarkę? Nigdzie w normalnym kraju koleje nie są tak rodrobnione politycznie tak jak w Polsce w Niemczech stocznie nadal istnieja ,a tu .... Polityczne bagno o tym decyduje nigdzie nie ma takich absurdów jak politykierzy rządzacy przemysłem i premier kręcący konstytucją -Wiecie o tym i głosujecie na nich ?

2 3
ID:33850

Soldier

iluminaci

2 0
ID:33851

wadera

Czepiacie się PO jak rzepy psiego ogona. PO wygrała i już. Zobaczcie co pisaliście na posłankę Kopaczewską i co ludzie ja wybrali i spoko.Zastanówcie się dlaczego jednak ludzie na nią głosowali a nie na Kierzkowską,której i tak cieplutki stołeczek szykują w Kancelarii Premiera.To wy pojedyncze osoby macie swój własny pogląd i dobrze. Ale czy twoim zdaniem ta większość jest głupia, czy co, a ty jesteś jakiś natchniony jedyną objawioną prawdą.Pewno nawet dopy nie podnieśliście z fotela żeby iść i zagłosować np na Korwina jak to zrobił @killer ,a teraz wielkie larum .

3 3
ID:33859

dzonny_killer

zgadza się Wadero... wszyscy psioczą a to na plafusów, a to na pisiorów... a jak przychodzi co do czego, to idą i na nich głosują... :p

1 0
ID:33866

Zofia

Albo wcale nie ida na wybory

0 0
ID:33869

dzonny_killer

nie oddając głosu po pierwsze nie mają prawa marudzić i narzekać, a po drugie nie głosując... wbrew pozorom głosują... :p

1 1
ID:33872

szuja

A wszystkich Polaków wyborców PO,PiSu posumował Tymoch :de***e.Hahaha

1 0
ID:33882

poliszynell

dzonny:) "nie oddając głosu nie mają prawa marudzić..." ja mam inne zdanie:

- wyborcy, którzy poszli do urn i głosowali na Bandę Czworga która w następstwie wyborów doszła do władzy, rzeczywiście nie mają prawa narzekać;

-wyborcy, którzy poszli do urn i głosowali /na inne ugrupowania /przeciwko Bandzie Czworga/, która mimo to doszła do władzy mają prawo narzekać na wyborców, których głosami dano władze BCz ;

--osoby, które nie poszły do urn mają prawo narzekać na Bandę Czworga, na wyborców, które ich wybrały ale też na wszystkich innych wyborców, którzy swoim udziałem w głosowaniu uwierzytelnili te wybory /hucpę/:)

Ja nie miałem na kogo głosować. A dlaczego nie głosowałem na Korwina, bo wg mnie to również dwulicowiec. Jego słowa "Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane"...to po jakiego grzyba startuje w wyborach i obiecuje "gruszki"?

2 0
ID:33894

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA