Mam pytanko do drogich forumowiczów. Czy ktoś z Was ma lub...

Mam pytanko do drogich forumowiczów. Czy ktoś z Was ma lub może miał tzw. Taniofon z Satfilmu? Warto w ogóle o nim mysleć? A co sądzicie o ich internecie? Mam duży kłopot z TP i chciałbym się gdzieś przenieść. Proszę o rady!!

11 komentarzy

gość 345

Rodzice mają i puki co nie narzekają. Satfilm załatwia wszelkie formalności z TP zwiazane z przeniesieniem numeru i rozwiązaniem umowy. Jest dużo taniej niż płacić tym darmozjadom z TP bajońskie sumy za abonament. Przemyśl na spokojnie ale ja myślę że warto. Sam jestem użytkownikiem korzystającym z netu z satfilmu i sądze że jesy ok.

0 0
ID:2300

andy

A ja radzę ostrożność w kwestii TANIOFONU. Niczego nie sugeruję co do jakości ale osobiście słyszałem jak panie w biurze Satfilmu jeszcze w grudniu informowały klientów chcących założyć Taniofon na linii TP, że są problemy techniczne ze strony TP-sy i przez dłuższy czas telefon szwankuje. Więc raczej radzę osobiście zapytać w SatFilmie jaka jest aktualnie sytuacja.

0 0
ID:2303

szuja

Mam tanofon od września.Posiadająć kablową tv i internet podpisałem umowę na czas nieokreslony na 300min miesięcznie za 30 zł.Aparat tel najlepiej własny bo mają badziewie.Jak nie chcesz taniofonu to możesz sobie założyć samemu tlenofon.Koszt bramki 80 zł.Min. rozmowy 9gr. Wejdź w Google to zobaczysz. Przesłał bym gotowe linki ale trzeba mieć układy u moderatora!!!!!!!!!!

1 0
ID:2305

szuja

No z tymi układami to widać,że mam ,bo by nie puścił całego posta.

0 0
ID:2307

Magda

oj szuja jestes dokuczliwy, a krytykowales pazdziocha choc nie zawsze miales racje, teraz krytykujesz administratora niedlugo wezmiesz sie za mnie, sprobuj a pozniej narzekaj-- zmien sie tego Ci zycze

0 0
ID:2309

szuja

Co Ci jest dżdżowniczko,przecież to był taki żart i moder o tym wie.No i linki zaraz w kleję tzn On .

0 0
ID:2312

szuja

A TO SĄ LINKI DLA EWENTUALNYCH KANDYDATÓW Z WŁOCŁAWKA NA TLENOFONY
http://www.tlenofon.pl

http://www.tlenofon.pl/faq.php

http://forum.o2.pl/forum.php?id_f=134

0 0
ID:2314

Krystyna h.

Jestem pierwszą klientką , która podpisała umowę z przeniesieniem numeru z TP- kosztuje to ok. 60,-.Początkowo były problemy techniczne, ale krótko , kulturalnie przeprosili i anulowali abonament za cały miesiąc- w ramach rekompensaty. Z osobami mającymi również taniofon rozmawaimy darmo.Mam opcję z 9,99 w pakiecie z tv i internetem. Koszty obniżyły się w sposób znaczny. Poprzednio byłam związana z TP - telefon i internet. Dodatkowo mam 30 minut na rozmowy. Umowa na czas nieokreślony.

0 0
ID:2321

szuja

No tak doszły Ci koszty bo przenosiłaś numer telefonu. Ja dostałem darmo nowy numer bo nie miałem telefonu stacjonarnego.

0 0
ID:2326

Magda

Widzisz szujo wszystko Ci poszło elegancko a robiłeś raban, wkleiłeś linki i wszyscy są zadowoleni, widać że masz chody u administratora, tak trzymaj, pisz linki jak będziesz miał a świat będzie kolorowy - oby.

0 0
ID:2329

szuja

Dżownica Magda w serjalu też była bardzo miła!

0 0
ID:2345

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA