KZPOW jest likwidowane a pracownicy idą na bruk - czy ktoś...

KZPOW jest likwidowane a pracownicy idą na bruk - czy ktoś powie NIE dla takiego stanu rzeczy? Gdzie jest Solidarność, posłowie, radni...

7 komentarzy

wiadomo...

mam nadzieję, że taka jedna, co zniszczyła życie mi i mojemu dziecku, już nie pracuje. Żebyś już nigdy nigdzie roboty nie dostała, podła do szpiku kości babo!!! :P

25 1
ID:33913

dzonny_killer

solidarność padła, posłowie zaktywizują się za trzy i pół roku, a radni... no cóż jak ketchup czerwoni... ale powinni być ze wstydu!!! :p

14 4
ID:33915

LALA20

NO wybraliście czerwony Włocławek wraz z JEGO EKSELENCJĄ , to proszę do nich pójść i nagadać co na duszy leży , a nie szukać ratunku i żalić się w internecie.Ciekawa jestem co poradzą WODZE Z WŁOCŁAWKA.HA-HA.

6 6
ID:33919

szuja

@LALA20
Solidaruszko twoja wiedza jest jak miedza a nogi jak pole albo wrota w stodole.Tylko stringi ci nie pasują.

1 4
ID:33931

oczytany

LALA masz czerwono ale od zasmarkanego nosa. Kto powiedział, że włodarze miasta mają dać komukolwiek pracę!! Gdzie to jest napisane??Mamusia nie powiedziała Ci, że jest kapitalizm a w nim robotę trzeba sobie zorganizować i szukać samej?? Żałosny jest też dzonny jak zwykle, a nie wspomnę ..wiadomo ..kto.

2 5
ID:33933

dzonny_killer

tak, tak... wiem doskonale... piękne zdanie "Kto powiedział, że włodarze miasta mają dać komukolwiek pracę"... hahaha... zapomniał wół, jak cielęciem był??? no dobra dla sklerotyków: mokra, sieraczkiewicz, trojanowska, wujciński, wojciechowski, lebiedziński etc. i tak można wymieniać i "słabsze" nazwiska... :p

@kzpow... kto ma "czerwoną książeczkę" lub odpowiednio podlizał się władzy praktycznie może się o robotę nie martwić... @oczytany... to owszem jest żałosne... ale skoro ty tego nie widzisz, to albo ślepy jesteś, albo twoje nazwisko wymieniłem... :p hahaha

4 0
ID:33940

LALA20

@
Szujo-ty wstręciuchu, ile ty masz lat , chyba jesteś po 60-ce i czerwony do szpiku kości bo tak bronisz bezrobocia i nachapałeś się mająteczku za komuny i teraz nie masz potrzeby harować za psie grosze .Właśnie tacy prostacy rządzą
Włocławkiem , który zmienia się w szybkim tempie w osadę.
@"oczytany"chyba gazety czytasz do góry nogami ,na pewno te twoi "włodarze "nie zostali wybrani po to ,aby rozwalic Włocławek pozbywając się zakładów pracy i mieszkańców.Zacznij myśleć rozumem o ile go jeszcze masz!HA,HA.

4 1
ID:33955

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA