wydaje mi sie tak jest ze na oddanym odcinkujezdni A1 sa juz...

wydaje mi sie tak jest ze na oddanym odcinkujezdni A1 sa juz koleiny. jak jade do odczuwam to a wy? chyba tak byc nie powinno

7 komentarzy

antydziałkowiec

To nie koleiny, Ty źle widzisz ,dzięki tym równoległym liniowym zagłębieniom projektant i wykonawca zapewnia kierowcom ruch prostoliniowy po zmodernizowanej trasie, to kolejna nowość po ,,frezowanych nawierzchniach'' ,które umożliwiają dłuższą eksploatacje łysych opon poprawiając przyczepność. Że też takie proste sprawy trzeba wyjaśniać .............

6 1
ID:33938

~gość

A gdzie masz we Włocławku oddany odcinek A1??? To jest droga krajowa nr 1. A koleiny to nie nowość

3 0
ID:33939

dzonny_killer

chyba??? hahaha... z choinki się urwałeś??? a kupiłbyś sobie samochód np. bez kierownicy albo z popsutymi hamulcami??? albo lodówkę chłodzącą tylko na dwóch półkach? etc. :p

3 1
ID:33943

szuja

Te koleiny już dawno pokazywała CW

3 2
ID:33947

Mw

Już są 14 pażdziernika oddali i już są koleiny??Ale to od samego Torunia aż do Nowych Marz są tę koleiny bo nie jechałem jeszcze i nie wim ??

2 2
ID:33949

mieszkaniec barskiej

szanowny r ogi skoro jedziesz na odcinku nowym A1 to tam niema kolein tam niema jeszcze asfaltu jak tam jezdzisz to odzczuwasz nierownosci takie jak studzienki rewizyjne i piach kto cie tam wpuscił autem

1 3
ID:33950

negocjator...

ja mam informację że będą zdzierać nowo położony asfalt od Zgłowiączki do sądu bo koleiny powyłaziły !

2 0
ID:33957

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA