Jakkolwiek ta kobieta wybitnie działa mi na nerwy, a jej...

Jakkolwiek ta kobieta wybitnie działa mi na nerwy, a jej skrzek potrafi każdą erekcję zniwelować, to jednak zdarza się jej czasem celnie uderzyć. Jeden z takich przykładów poniżej:

http://namonciaku.pl/3miasto/1,113052,10546722,Senyszyn_na_swoim_blogu_atakuje_Dubienieckiego.html

13 komentarzy

szuja

@dzonny co ty taki nerwowy się zrobiłeś. Napij się melisy,to ci w oczach czerwień zblaknie.Hahaha

2 4
ID:34199

oczytany

dzonny...to jakiś jesteś niedzisiejszy. Snadź nie czytasz co nasza Europosłanka ma do powiedzenia. Profesor Senyszyn zawsze, ale to zawsze WALI tam gdzie trzeba i to ze skutkiem!! A jej skrzek to tylko idiocie może przeszkadzać.

3 2
ID:34202

zbuntowany_kaloryfer

"Skrzek" to zajefajne określenie;))

1 1
ID:34212

szuja

O la,la.Ta zniewaga czerwonego płynu wymaga. Hahaha

2 0
ID:34215

dzonny_killer

Kaloryferku inaczej się nie da tego określić... ona i tak miała specjalne lekcje mówienia... posłuchaj sobie jej wystąpień sprzed kilku lat... :p

@szujo wolę złocisty płyn... z bąbelkami :p

0 2
ID:34223

szuja

@przewrażliwiony na punkcie własnej żony kaloryfer i @dzonny niedopieszczony
Bardzo brzydko. Krytykanctwo ludzi za wady genetyczne( szczególnie kobiet) świadczy o tym ,że jesteście zwykłymi prostakami.Po dzonnym tego się nie spodziewałem. Myślałem ,że to tylko jakieś przeoczenie ,ale jak jeszcze za to innych chwali ,to niech mu ptaszek na głowę wali-aureolę.

1 0
ID:34230

dzonny_killer

czyż głupota lub po prostu brak inteligencji nie jest również wadą genetyczną? owszem... zaś szuj wybitnie często prześmiewa się z tego w stosunku do innych osób... podsumowując: krytykując mnie/nas za "krytykę" stajesz się/jesteś po prostu zwykłym hipokrytą :p

1 1
ID:34233

zbuntowany_kaloryfer

@szuja - nie jestem "przewraźliwiony", ale wychodzę z założenia, że jak za często pokazujesz portfel i żonę to mogą ukraść.

2 0
ID:34239

zbuntowany_kaloryfer

Dawaj Dzony gg number. Jeżeli na łikend nie będę miał zlecenia, to można iść na browarka.Aczkolwiek muszę przyznać, że lokale mnie wqfiają od kiedy wprowadzono zakaz palenia. Palę 2 ramki na dzień i dla mnie ten zakaz jest cóż... uciążliwy. Dlatego niektóre puby straciły klienta, który zostawiał tam niezłą gotówkę.

2 0
ID:34261

kortyzol

Jeden też palił i zostały mu dosłownie dwie ramki. Osobiście widziałem zdjęcie .

0 0
ID:34272

dzonny_killer

usunąłem gg z życiorysu :p zapraszam na maila: [email protected] a z zakazu palenia cieszę się niesamowicie :p

1 0
ID:34276

zbuntowany_kaloryfer

Jak tylko Dzonny wrócę, to się odezwę.
Kortyzol... palę jak smok i uskuteczniam wiele niebezpiecznych rzeczy. No i co? Nie boję się śmierci. Dość często ocieram się o nią. Boję się kalectwa... długoterminowej niedołężności. Kiedy człowiek jest bezradny i całkowicie zdany na opiekę osób trzecich.

1 0
ID:34281

zbuntowany_kaloryfer

Piszesz, że zlikwidowałeś gadulca. Po tym jak zlikwidowałem fejsbuka, to niektórzy zaczęli uważać, że na serio mi odbiło.

2 0
ID:34282

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA