Miałem okazję być w dniu 1 listopada na cmentarzach...

Miałem okazję być w dniu 1 listopada na cmentarzach komunalnych w Toruniu i we Włocławku. Niestety mam jak najgorsze zdanie o tym we Włocławku. Wszędzie były sterty śmieci (chyba nikt tego nie opróżniał przed tym dniem)Zdarzało się zę nie można było z uwagi na kopce śmieci swobodnie poruszać się po alejkach. Liście zalegały na alejkach a na Pińczacie to z liśći ułożone były za grobami jakieś kopce które stwarzały wrażenie grobowców z liści. Odnoszę wrażenie że administracja cmentarza we Włocławku nie przygotowała się należycie do dnia zmarłych :( W Toruniu natomiast śmieci z pojemników były oprózniane na bieżąco i cmentarz wyglądał jakoś ładniej.

5 komentarzy

as

Nie wiem dlaczego tak napisałeś ,ja bedąc w Toruniu odniosłem przeciwne wrazenie.

3 1
ID:34309

Zibi

Pochowaj się w Toruniu, będzie Tobie ładniej.

7 2
ID:34312

OLEŃKA

zawsze się zdarzy ktos z torunia co groby we włocławku sprząta 1 listopada i stąd te sterty

6 1
ID:34319

dzonny_killer

dobre @zibi :p

2 1
ID:34320

antydziałkowiec

Podkreślić należy ,że włocławski KOMUNALNY CMENTARZ ma NAJWYŻSZE opłaty w regionie , a Włocławek ma ...NAJWYŻSZE bezrobocie w regionie . !!!!!! Proponuję hasło wyborcze ,,Polaku zanim umrzesz weź pozyczkę na pochówek'' , ale wcześsnie głosuj na tych co te opłaty uchwalili -bo inaczej zgrzeszysz .

4 2
ID:34327

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA