Ostatnio przeczytałem że Wiceorezes MPCu wpadł na genialny...

Ostatnio przeczytałem że Wiceorezes MPCu wpadł na genialny pomysł aby dobić kolejny zakład dający kilkuset włocławianom pracę poprzez przedpłatę za ciepło. I dziwię się że ten pan prominentny działacz SLD przyjaciel Prezydenta włocławka jest jeszcze wiceprezesm tego zakładu. ten Pan powinien być zwolniony w trybie natychmiastowym za ten pomysł. No ale widać koleżeństwo robi górę w naszym mieście. gratuluje samopoczucia i powodzenia w wyborach ale już bez mojego głosu.

13 komentarzy

mason

No tak, wiadomo, że wszystko to spisek judeokomuny przeciwko Polsce. Tylko PiS ma zawsze rację i jest uczciwy w każdej sytuacji. A tak serio, to MPEC nie żąda przedpłat za ciepło- to sprawdzona wiadomość. PiS o tym mówi, bo radny Kalinowski potrzebuje odwrócenia uwagi od afer ze swoim udziałem.

0 0
ID:2339

devie crockiet

Ale w jaki sposób miało by się to przełożyć na zmniejszenie zatrudnienia???

0 0
ID:2340

Sufragan

Włocławianin co z Ciebie za katolik . Słyszałeś,że dzwonią ale nie wiesz w jakim kościele!

0 0
ID:2342

Włocławianin

Sufragan dobrze że ty wiesz gdzie dzwonią tylko cicho siedzisz bo na kolegów prawdy nie napiszesz. Taki z Ciebie katolik niech jeden się nachapie a resztę ma gdzieś najlepiej niech pójdą pod most wtedy będziesz zadowolony.

0 0
ID:2346

szatan z siódmej klasy

Piękne to czasy nastały, kiedy to słowo "katolik" służy za obelgę :)

0 0
ID:2348

sufragan

Nie prawdę piszesz szanowny Włocławianinie. Jestem za, kiedy trzeba być za.Było sprostowanie w Radiu PiK. A tak na marginesie to mam prywatnie bardzo, bardzo na pieńku z V-ce MPEC-u, który w sprawach klientów jest niezorientowany. Nie zna prawa.

0 0
ID:2349

Do

Sufragan! Sprawa wygląda zupełnie inaczej i niestety gorzej. Otóż zarząd MPEC-u dał d.. i mimo, że od roku wiadomo było, że Drumet tonie, nie zrobili nic w sprawie dostaw ciepła bankrutowi. Dziś dług ten wynosi koło dwóch baniek i rośnie, bo nie ma odważnego co by zakręcił zawór z ciepłą wodą . Tak więc niedługo będzie to trzy melony, które MPEC zobaczy jak świnia niebo. Strata za sezon 2008/2009 , która i bez tego była spora, będzie jak Kilimandzaro. Co zatem zrobi zarząd MPEc? Podniesie ceny . I tak Ty Sufragan, Szuja, Paździoch a nawet Lewy i Bloger Krzyś odczujecie niekompetencję panów P.

0 0
ID:2353

klient mpecu

jak wiceprezes nie zna prawa to Go zwolnic bo on jst odpowiedzialny za sprawy organizacyjne. jest niekompetentny więc go zwolnić i to odrazu dygnitarza. Panie Prezydence włocławka juz czas sie tym zajać!!!!!!!!!

0 0
ID:2357

Dionizy

Nie znęcajcie się nad Włocławianinem. Jemu wolno czytać tylko "Notanik agitatora" swojej partii albowiem tylko tam jest sama prawda na wczoraj, na dziś i na jutro.

0 0
ID:2358

leon

Dionizy,a czy zastanowiłeś się nad zjawiskiem zwanym naukowo " nepotyzm" ?

0 0
ID:2362

Puchatek

leon, a czy zastanawiałeś się co znaczy słowo NEPOTYZM? Wszyscy o ty mówią ale chyba nie każdy rozumie znaczenie tego słowa.
Tak na marginesie.

0 0
ID:2369

robert

A nepotyzm na tym forum np. względem Pazdziocha.

0 0
ID:2372

ALEKSANDRA

TEMU PSEUDO WICEPREZESOWI JZ DZIEKUJEMY WIEMY CO POTRAFI ? GMINA lUBRANIEC I ZUK W LUBRACU PRZEZ 4 LATA WYCHODZILI Z ZADŁUŻENIA TP MPEC SIE NIE POZBERA PRZEZ 6 LAT JAK ODEJDZIE TEN CZŁOWIEK Z TEGO STANOWISKA!! MAM TYLKO NADZIEJE ZE PREZES WSZYSKO KONTROLUJE I NA IERZACO POPRAWIA I WSTRZYMUJE JEGO BLEDNE DECYZJE!!! TYLKO PO CO TAKI ZSTEPCA TYLKO WAC PROBLEM NA GLOWIE!!!!!!!!!

0 0
ID:2406

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA