Kilka tygodni temu zaparkowałem swój samochód na parkingu...

Kilka tygodni temu zaparkowałem swój samochód na parkingu przed stacją BP.Kiedy odjeżdzałem zauważyłem po stronie pasażera zaparkowany bardzo blisko samochód pewnego banku który szczyci się wyższą kulturą bankowości.Niestety kobieta kierowca która weszła do baru okazała się zwykłą nierozgarnietą gułą.Wysiadając nie interesowało jej czy wyrżnie drzwiami w stojący obok czyjś samochód tylko wysiadła beztrosko zostawiając sporą rysę na moim wozie.No cóż,proponuję zmienić hasło reklamowe waszego banku :Wyższa kultura bankowosci,znikoma kultura parkowania.

18 komentarzy

władysław Polak

Myślę ,że doświadczył Pan spotkania z ofiarą choroby określanej jako TĘPOTA UMYSŁOWA , dokładnie opisanej w PRZYGODACH DOBREGO WOJAKA SZWEJKA.Osoba dotknięta tą chorobą nie dostrzega powiązania przyczyny ze skutkiem -otwarcia drzwi swojego samochodu z zarysowaniem nimi Pańskiego pojazdu-objawy do zaobserwowania na parkingach pod supermarketami -życzę udanych obserwacji....

0 0
ID:2363

szuja

A tak przy okazji to ile lat ten pański złomek liczył?

0 0
ID:2374

BP Fan

Szuja, na pewno musiałbyś troszkę popracować żeby kupić sobie taki złomek. Myślę że z takimi prostackimi tekstami które serwujesz tutaj internautom od dłuższego czasu nie znajdziesz pracy w normalnej firmie.Firmę dla typowych szuj już rozwiązano.Ich działalność bada właśnie IPN.Możesz jedynie dorabiać jako szujowy egzemplarz tamtej epoki.

0 0
ID:2379

Damian

Na przyszłośc proszę zrobić zdjęcie auta, rysy na Pańskim aucie i tejże osoby, po czym żadać zadość uczynienia pieniężnego w odpowiedniej kwocie (koszt naprawy jeżeli to zderzak wynoszą od kilkuset do kilku tysięcy złotych np.). Jeżeli dana osoba się wymiguje, proszę wezwać policję. Miałem kiedyś podobny przypadek, zrobiłem najpierw zdjęcia, potem zdjęcie tej osoby i zaczęła kombinować, wezwałem policję, mandat oczywiście, dostałem odszkodowanie. Ta osoba była równie ograniczona, parkuje na oślep. Proszę tak postępować, będzie dobrze !

0 0
ID:2385

Cal.9mm

Upoluj tą panią na ulicy Kilińskiego.Tam mieści się ten bank pełen kutury :)

0 0
ID:2386

szuja/sufragan

Bp Fan,widzisz koleś ja to mam takiego nicka*szuja* to jeszcze pół biedy. Z Tobą jest znacznie gorzej. Co ma istytucja bankowa do Twojego grata? Dzieci w domu są idealne i pochodzą z dobrej rodziny a na zewnątrz????????Przeproś pozostałych pracowników banku drogi bliźniaku.

0 0
ID:2389

OBSERVER

Szuja,zastanów się co piszesz,czasem napiszesz coś z sensem ale ostatnio chyba brakuje Tobie weny.Czepiasz się ludzi,piszesz wyłącznie chyba żeby zaistnieć na portalu.

0 0
ID:2392

zmotoryzowany

szuja, Takie wrażenie odnoszę po przeczytaniu kilkunastu twoich wypowiedzi na bardzo niskim poziomie.Współczuję twoim znajomym(o ile jeszcze takich masz wokół siebie) że muszą męczyć się takim towarzyszem w życiu.Twoja zajadłość a atakowaniu innych internautów wskazuje na bardzo duże zakompleksienie,proponuję podjąć jakąś terapię.Może rozumu od tego nie przybędzie ale może jakoś spokojniej będziesz przyjmował wypowiedzi innych na tym portalu.BP Fan miał rację.Nie po to ludzie dbają o swoje rzeczy i potrafią uszanować rzeczy innych żeby obojętnie przechodzić obok niszczenia czyjejś własności.Pani z "kulturalnego banku" zachowała się jak przysłowiowa głupiutka lalunia.Nie wystarczyło jej wyobraźni żeby zwrócić uwagę na czyjś samochód.

0 0
ID:2393

kierowca

Na stronie aliorbanku są zdjęcia pracowników banku "z kulturą", proszę o podanie imienia tej osoby, dziękuje.

0 0
ID:2394

szuja

Wiem swoje,gościu napisałm artykuł w taki sposób ,że wynika z niego wina całego banku i jego gułowatość zatrudnionych tam pracowników. Jasne. JAK SYN UKRADNIE TO ZNACZY ,ŻE CAŁA RODZINA ZŁODZIEJE.Ha,ha,ha

0 0
ID:2404

BP Fan

Nie ma co pokazywać pani z "kulturalnego banku" publicznie.Jeżeli ktoś jest zainteresowany dokładnie tym faktem to niech poprosi o film z kamery w dniu 09.01.2009 około godziny 11.30. "Kulturalny"samochód zaparkowany został na drugiej pozycji po prawej stronie patrząc na wejście do budynku stacji.

0 0
ID:2405

szuja

No dlaczego maniaku ,kulturalnego banku -piszesz w cudzysłowie, a obrażasz się o grata.

0 0
ID:2417

BP Fan

Szujo szanowny. W cudzysłowiu napisałbym jeszcze szereg przymiotników które mogą pasować do Twojej osoby: "kulturalny","inteligentny","człowiek z klasą" i wiele innych. Cudzysłowia na pewno nie używałbym przy określaniu innych osób które są godne szacunku za swoje wypowiedzi na tym portalu. W jednym przypadku przy Twoim nicku nie postawiłbym takich znaków,jest to wyraz szuja ale nie jako Twój nick ale jako Twój przymiotnik.Wybacz ale nie będę już zniżał się do Twojego poziomu i nie będę odpisywał na dalsze takie denne wypowiedzi internetowego maniaka.

0 0
ID:2419

BP Fan

Drogi Adminie.Jak tak dalej pójdzie to proponuję otworzyć na tym portalu internetową przychodnię zdrowia psychicznego żeby tam mógł podleczyć swoje zdrówko pewien internauta który jak zauważyłem uwielbia co jakiś czas atakować innych.Może wtedy zmieni nick na bardziej szczery niż ma do tej pory.Jedno jest pewne,na pewno portal nie dostanie refundacji z NFZ :)

0 0
ID:2420

szuja

BP Fan, przez cały czas, w stosunku do Ciebie nie użyłem ,żadnego słowa uważanego powszechnie za obelżywe.Ciekawe z jakiej pod włocławskiej wioski pochodzisz? Bo ,że pochodzisz nie mam żadnych złudzeń i mogę to udowodnić. Nie jest to rzeczą wstydliwą, więc nie musisz się wypierać.Pewne stereotypy z tym związane będą niestety Cię prześladować.Jeszcze jedno, proszę Cię jak będziesz chciał coś napisać w cudzysłowie to się zastanów czemu on służy.Pozdro

0 0
ID:2421

Cal.9mm

Do BP Fan.Daj sobie spokój jak tak pisze do Ciebie.Ten gość jest niereformowalny.Czytam jego opisy i doszedłem do podobnego wniosku że to człowiek pełen kompleksów na punkcie swojej osoby a i być może środowiska w którym się wychował.Powinien zmienić nicka.

0 0
ID:2423

sufragan

O ,co ja widzę -KOMANDOS. Zmieniłeś nicka i innym też radzisz.Patrz,co robią kolesie. Taki wstyd.

0 0
ID:2427

sufragan

No to z Bogiem !

0 0
ID:2442

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA