Żydowski historyk: “Istnieje wiele dowodów na to, że...

Żydowski historyk: “Istnieje wiele dowodów na to, że Papież Jan Paweł II był Żydem”
http://www.bibula.com/?p=425

11 komentarzy

antydziałkowiec

Bardziej aktualnym tematem jest chyba to ,że współcześni ,,kochajęcy pokój żydzi'' szykują się do napaści na Iran .Ciekawe co nato ,,kochajęcy pokój Szewak Wais'' ,bo w/g hakerów obecny kryzys to odwracanie uwagi od tych wojennych planów ,,Israela'' i zbieranie kasy przez światowe żydowstwo na tą wojnę .

9 6
ID:34397

szuja

Wais jak Wais ale Gross

5 4
ID:34399

antydziałkowiec

Właśnie Wajs -Szujo -po jego paplaninie w sprawie w sprawie Jedwabnego w i kontekście doświadczeń wojennych moich dziadków z tymi ,,kochajęcymi pokój'' żydami mam poważne wątpliwości co do ich pokojowych intencji .

3 7
ID:34405

Oczytany

Pan Jan Paweł ll , czy był obrzezany?

2 1
ID:34412

zbuntowany_kaloryfer

Rasiści w Polsce, Izraelu i w wielu krajach Unii. Jakiego farta ma USiA, że tam to problem praktycznie marginalny... Świry z Ku-Klux-Klanu, Powiązane z nimi Bractwo Aryjskie i na dokładkę getta etniczne w pewnych dzielnicach. Ale to wszystko margines - nikt właściwie o tym nawet nie mówi...
Pomijając poglądy linkowanego autora ośmielę się postawić tezę, że poglądy rasistowskie/nacjonalistyczne ewoluują - mają tendencję do nasilania się. Mam oczywiście dowód na to. A jest nim jeden z moich sąsiadów - normalnie przykładny mąż, ojciec i ogólnie miły, uprzejmy człowiek. Ale od pamiętnych wyborów z 2005 roku jest bardzo pro-pis. Nie przeszkadzało to ani Jemu, ani mi. Ustaliliśmy, że jeden szanuje poglądy drugiego i nie musimy dyskutować o polityce, gospodarce i nadal możemy pojechać w weekend na ryby jak zawsze, popiwkować i pomarzyć. Jest tyle ciekawych tematów do roztrząsania, że wspomniane wcześniej są nam najzupełniej zbędne. Ale sytuacja zmieniła się po "katastrofie smoleńskiej" i po wygranej Bronisława Komorowskiego. Sąsiad zaczął zachowywać się agresywnie. Najpierw stwierdził, że katastrofa smoleńska to żydowsko-masoński spisek. Niewiele później, że w rządzie zasiedli sami Żydzi, żeby przejąć kontrolę nad krajem. Więc siedzimy sobie na cholernym Kawesiu, łowimy ryby i mówię typowi uczciwie:to Twoje poglądy, ale ja nie chcę tego słuchać. "Czyli popierasz morderców, Ruskich, Żydów i Masonów?" - pyta mnie. Próbuję łagodzić sytuację i mówię, że nikogo nie popieram oprócz siebie. "No to żaden z ciebie patriota, zdrajca zwykły i żydowski pachołek". No i się oczywiście zaczęło WO-BO-DO. Oczywiście nic poważnego nikomu się nie stał, wszak morda nie szklanka, nie pęknie. A potem rozeszliśmy się bez słowa. Na zakończenie jeszcze Mu rzuciłem na złość, że jestem Żydem i że żyję pod zmienionym nazwiskiem, a poza tym jestem dumny z bycia Żydem hahaha. Pozostaje mieć nadzieję, że człowiekowi przejdzie to świrostwo;)))))))

5 5
ID:34432

dzonny_killer

współczuję... ale nie przejdzie... tak, jak wielbicielom peerelu nie przejdzie nostalgia za nicnierobieniem (tym bardziej mając przykład we Włoclawku), tak przysłowiowym "moherom" tylko jedno wydarzenie może zamknąć usta... ale nic o nim nie napiszę, bo mnie zaraz o coś głupiego posądzą... :p

3 3
ID:34434

antydziałkowiec

Zbuntowany -odpowiedz tylko sobie i nam dlaczego ten naród zawsze co innego mówi ,a co innego robi .I zawsze im jest lepiej jak ,,Kali ukraść komu krowy niż gdyby ktoś ukradł je Kalemu '' ? A to jest filozofia żydowska ,która pozwalała m.in. na pożyczanie pieniędzy szalonemu malarzowi z wąsikiem by na tym zarobić .Jak to się dla narodu ,,wybranego '' skończyło - wszyscy wiemy .

4 4
ID:34437

FREEDOM

Katolicy pod kościołem św. Brygidy w Gdańsku (kiedy biskup zabronił nieżyjącemu już Jankowskiemu odprawiać msze): BISKUP TO ....

0 0
ID:34450

zbuntowany_kaloryfer

anty, ale ja nikomu nic nie kradnę. A całą resztę mam głęboko w d. Ot co!;)))

1 1
ID:34452

antydziałkowiec

Zbuntowany ,nie obniżaj lotów ,takie slownictwo obecnie tylko w sejmie jest normą ,chcesz im dorównać ?

2 1
ID:34459

continous

Kaloryferze Szanowny.....twój sąsiad ma rację tylko użył mocnych słów,emocji i nerwów....ale co się dziwić kiedy ktoś Cię przebudzi po 20-30 latach i zszokowany stwierdzi że światem i życiem rządzi mafia bankowa a mądrzy i dobrzy są niewolnikami w korporacyjnej maszynerii.....gdy z hukiem pęka różowy, plastikowy,błyszczący balonik...pozostaje tylko szok,smród zużytej gumy i nikomu niepotrzebne strzępy. Niektórym ciężko będzie bez emocji zrozumieć że w środku było tylko nieświeże powietrze....i nic więcej.

0 0
ID:34478

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA