W takich wypadkach kara powinna być straszna. W tym sensie...

W takich wypadkach kara powinna być straszna. W tym sensie straszna, że potencjalnych przyszłych sprawców powinna przyprawiać o dreszcz.
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lublin/brutalny-gwalt-na-12-latce-w-szkolnej-toalecie,1,4906402,region-wiadomosc.html
Gdyby coś takiego zrobili mojej klonicy, to lepiej żeby ich policja złapała wcześniej niż ja. Bo dopiero bym pokazał na co mnie stać. A stać na wiele...

8 komentarzy

Soldier

Grzejnik jeżeli swoją córkę nazywasz " klonica ", to raczej brakuje ci zdrowego rozsądku facet. A wracając do tematu jaja ucinać tym gwałcicielom i będzie spokój.

3 1
ID:34671

oczytany

Widać grzejnik jest hu hu !!. A tak naprawdę to cichutki, malutki powiedział bym bez kozery ...... Innego określenia nie znam na kogoś kto swoją córkę zwie '' klonica '' Pewnie jest jeszcze malutka, bo gdyby była dorosłą osobą , dostał byś z liścia od klonicy. Zresztą, nie uważam ciebie za partnera do dyskusji.

3 1
ID:34692

zbuntowany_kaloryfer

Oj ludzie, ludzie... Każdemu nadaję jakąś ksywkę. Tak już mam. A że córki nazywam "klonami"..? To oczywiste, biorąc pod uwagę ich podobieństwo do matki. To mniejsze kopie. Każdy jakby spojrzał, to powiedziałby od razu: klony! I nie jest to przecież obraźliwe - więc nie wiem ludzie o co Wam chodzi... Znowu wyłazi brak poczucia humoru i niezdolność do myślenia abstrakcyjnego. Smutne, ale prawdziwe;)

1 2
ID:34732

zbuntowany_kaloryfer

A poza tym "oczytany" - jeżeli do końca opanujesz znajomość j. polskiego to może i będziemy partnerami do dyskusji ;)))))))))))
Jesooooo, dlaczego niektórzy (tak wielu!) są tacy "twardogłowi"!!!! Zero polotu i finezji...

1 3
ID:34733

Soldier

@zbuntowany_kaloryfer: Zero polotu i finezji.. i kto to pisze heh Żałosny jesteś grzejniczku :)

2 2
ID:34757

dzonny_killer

jeśli córkom to nie przeszkadza, to nie wiem dlaczego inni się tego określenia czepiają... :p

2 3
ID:34791

Zbyszek

@dzonny_killer: A skąd ta pewność że nie przeszkadza?

1 1
ID:34813

dzonny_killer

tego nie wiem... gdyby mojemu dziecku przeszkadzało to, w jaki sposób się do niego zwracam, po prostu bym więcej tego nie uczynił... ale nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek OBCY śmiał mówić mi co jest lepsze, a co gorsze dla mojego dziecka... o tym decydujemy wspólnie: dziecko i rodzice... :p

Zauważ @zbyszku, że użyłem formy przypuszczającej "jeśli"... :p

0 0
ID:34832

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA