Rydzyk żeruje na...

Rydzyk żeruje na biednych
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/danuta-walesa-tadeusz-rydzyk-zeruje-na-biednych_215161.html

7 komentarzy

szuja

Co wy sie przyczepiliście do tego Rydzyka. Jak sie daje ,to sie kraje i już .

2 2
ID:34962

Soldier

A co mnie interesuje zdanie Danuty Wałęsy dla mnie to nie jest żaden autorytet

4 3
ID:34980

antydziałkowiec

Można się z tym człowiekiem nie zgadzać ,można kwestionować jego poglądy ,ale pokażcie mi drugiego takiego człowieka , który potrafił w dobie kryzysu energetycznego tak małym nakładem środków doprowadzić w Polsce do wykożystania energi geotermalnej będąc obiektem nagonki zazdrosnych politykierów.Należy tylko dodać ,że Włocławek też leży na pokładach geotermalnych i co .........a to ,że za ciepło płacimy najwięcej w regionie ....przy najwyższym wskaźniku bezrobocia ......ma to sens?

2 3
ID:34984

dzonny_killer

wczoraj tv trwam zrobiła wielką fetę na dworcu chyba w toruniu... reklamowali się, zapowiadali, prosili i modlili, żeby przyszło jak najwięcej ludzi, bo będzie transmisja w obronie chyba połączeń z Ciechocinkiem... i no feta była... było całe ~30 osób :p hahaha

2 0
ID:34997

zbuntowany_kaloryfer

@antydziałkowiec
Niech sobie Łojrydz "wykoŻystuje" energię geotermalną; Kto mu broni? Niech tylko sam sobie finansuje tę inwestycję. Co do wód geotermalnych pod włocławkiem - wiesz... w niektórych miejscach na naszej planecie zalegają gigantyczne złoża surowców i b. rzadkich minerałów. Tyle, że zalegają np. na głębokości 4 km i powstaje "drobny" problem z opłacalnością eksploatacji tychże złóż.
Ale dość tej przemowy, wszak właśnie przypomniałem sobie, że jesteś obrażony na matematykę, ekonomię i nie uznajesz ich prawideł;))

4 1
ID:35004

antydziałkowiec

No właśnie ,zbuntowany - ,,kto mu broni ''? Tylko w takim razie po co ta ,,demokratyczna '' nagonka , po co te zgryźliwe dogadywania ,,niezależnych mediów'' , skoro jest demokracja (?) to on ma do tego prawo i jeśli uzyskał stosowne zezwolenia (a uzyskał ) to może wiercić aż na antypody i może kształcić młodzież jeśli są chętni i może być solą w oku ,,uczciwych '' politykierów mających konta w Szwajcarii -Może ?

0 2
ID:35008

dzonny_killer

@~antydziałkowiec: no właśnie!!! musimy twardo stanąć w obronie uciśnionego ojca rydzyka... w pełni uczciwego duchownego, który chce tylko wszystkiego co najlepsze od swoich owieczek... yyy tzn. dla owieczek :p

jego media oczywiście są najbardziej niezależne ze wszystkich innych... no i bardziej demokratycznych nigdzie nie usłyszysz....

kiedy otrzymuje zgodę na swoje przekręty... yyy wwierty chciałem napisać to jest demokracja i prawo i porządek i sprawiedliwość... kiedy wychodzą na jaw jego przekręty, kiedy cofa mu się pozwolenie (zresztą zgodnie z prawem), wówczas wielkie biadolenie, płacz, rozpacz, złość i nienawiść tak bardzo chrześcijańska na tych niedemokratycznych platfusów... :p

ajajaj... biedaczek... to on nie jest :p

3 0
ID:35023

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA