Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku...

Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku emerytalnego do 66 lat i podniesieniem składki. Coś nie tak z tym wspaniałym systemem liberalno-kapitalistycznym. A w Polsce ? Ludzie chyba zadowoleni są. Nie chodzą na wybory, siedzą w domu przy flaszce...W to graj grupie PO-PISowej.

8 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Proponuję Ado miła mówić za siebie (ew. pisać: "wielu"), bo ja np. na wybory chodzę i nie opuściłem po `89 żadnych;)

4 2
ID:35205

dzonny_killer

nie zapominaj Ado o niezwykle trwałej włocławskiej betonowej wspólnocie eseldowskiej... :p

Włocławianie muszą być niezwykle bogaci, skoro nie przeszkadzają im kolejne podwyżki serwowane co chwila przez lud pracujący ciężko spod szyldu sld... :p

2 2
ID:35209

antydziałkowiec

Zbuntowany no to super- ,,obywatelski obowiazek '', w sosunku do ambony też w porzxadku ,ale nie sądzisz ,że tacy jak ty są robieni w ten sposób w balona ? Głosujesz na kogo innego ,a kto inny rzadzi i jeszcze możesz mu za jego kłamstwa wyborcze ...skoczyć ...czy to jest jedno wielkie oszustwo , nie masz takiego odczucia ?

2 3
ID:35216

zbuntowany_kaloryfer

@antydziałkowiec
Cały czas ktoś mnie oszukuje (z żoną włącznie - od 2005 r. jeżeli chodzi o wybory). Nawet idzie się do tego przyzwyczaić.

3 2
ID:35217

antydziałkowiec

Zbuntowany -To znaczy ,że Twój przykład potwierdza załozenia propagandy (gebelsowskiej) stosowanej przez politykierów -,,powtarzane kłamstwa stają się prawdą '' - i człowiek z Twoim wykształceniem z tym się zgadza ?

1 3
ID:35224

zbuntowany_kaloryfer

@anty - po pierwsze: pisze się "goebbels". A po drugie: mam na koncie przyzwoitą, państwową uczelnię - nie jak jakieś zakapiory z pIs;)

2 0
ID:35232

antydziałkowiec

Zbuntowany -ale to nie zmienia faktu ,że migasz się od odpowiedzi .

1 0
ID:35238

zdziwko

@~antydziałkowiec: i kto to mówi?

1 0
ID:35243

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA