Okazuje się ,ze konopie to nie tylko narkotyk ale lek na...

Okazuje się ,ze konopie to nie tylko narkotyk ale lek na raka. Warto przeczytać. Różnie w życiu bywa.Gdyby o tym śp. cykluś wiedział może by się uratował.
http://konopialeczy.pl/news.php?readmore=253

21 komentarzy

Włoclawianin

Szuja chyba za dużo konopii brałeś ;)

7 3
ID:35272

szuja

Tylko chmiele maja konopie w swoim ciele bo pochodzą z tej rodziny.

1 10
ID:35276

sportowiec

Szuja! Dzięki za wspomnienie o Naszym Koledze.

6 7
ID:35278

Soldier

@~Włoclawianin: Tego się nie bierze to się pali nieświadomy ludziku ;)

6 7
ID:35290

Soldier

Szuja szacunek za poruszenie tego tematu, może niepoinformowani w końcu poznają prawdę o tej roślinie

7 7
ID:35291

Włoclawianin

@~Soldier: Ja jestem nie świadomy, bo nie biorę, nie palę, nie ćpam. Więdź ja się nie wstydze tego, że jestem nie świadomy.

8 7
ID:35292

Soldier

@~Włoclawianin: Ale wrzucasz wszystko do jednego worka a to błąd, poczytaj trochę o marihuanie może wtedy zrozumiesz dlaczego.

7 7
ID:35298

Włoclawianin

@~Soldier: Nie muszę czytać, bo mnie ten tenat nie interesuje. Ja to palę ale się do pracy. ;)

6 6
ID:35301

Oliwia1979

Ale patologią powiało. Włocławianin - popieram

7 7
ID:35302

szuja

@włocławianin z osiedla zaoranego pod zasiew buraka.Najpierw przeczytaj linka i zawarte tam komentarze a dopiero krytykuj.Chyba nie nazywasz się chmielewski ?

5 10
ID:35303

Forumowicz

@~Oliwia1979: oj powiało ale niewiedzą od włocławianina a od ciebie głupotą

6 6
ID:35326

Obserwator

@~Oliwia1979: Jeżeli kogoś kto lubi zapalić marihuanę nazywasz patologią to brak ci inteligencji i zdrowego podejścia do tematu kobieto.

6 6
ID:35327

Oliwia1979

@~Forumowicz: Dlaczego jestem głupia.? Bo nie palę marychy???????? Jeśli tak to mogę być głupia. A dla mnie ci co palą i tak będą patologią. Przejedz się na toruńską, wieniecką, zakręt ptasią to zrozumiesz

7 6
ID:35344

Oliwia1979

@~Obserwator: oczywiście jestem głupia i brak mi inteligencji. A narkomanii, alkoholicy, złodzieje to patologia

6 5
ID:35345

tiaa

@~Oliwia1979
zapomniałaś dodać jeszcze palaczy papierosów, to taka sama paotologia jak palacze marihuany

7 2
ID:35348

Forumowicz

@~Oliwia1979: po twoich wpisach doszedłem do wniosku że nie ma sensu dalsza dyskusja z tobą ;) Czy doczekam chwili kiedy wypowie się na tym forum prawdziwa inteligentna kobieta z którą można normalnie podyskutować czy już takie kobiety wyginęły ??

3 3
ID:35357

Obserwator

@~Oliwia1979: To ja ci powiem w takim razie że dla mnie to ty jesteś ..... ze względu na twój krótkowzroczny rozum.

4 4
ID:35358

Oliwia1979

@~tiaa: Masz rację palacze papierosów to też tak jak palacze marychy

5 1
ID:35362

szuja

@Oliwia
Podchodzisz do tematu jak Kaczyński. Czarne jest białe. Koniec i kropka.Pomijając inne sprawy czy wiesz ile substancji radioaktywnych zawiera tytoń a ile konopie? Hahaha

3 4
ID:35364

Oliwia1979

@~Forumowicz: To wejdź na forum dla narkomanów tam znajdziesz mądre i inteligente kobiety, które podzielą twoje zdanie i z którymi się dogadasz. A to jest forum dla wszystkich i każdy może mieć inne zdanie, inny pogląd.

4 2
ID:35378

Forumowicz

@~Oliwia1979: Masz prawo mieć własne zdanie a ja mam prawo mieć je gdzieś :)

2 5
ID:35383

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA