Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym...

Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym edyktem ustalam wprowadzenie orderu dla szczególnie zasłużonych obywateli Włocławka. W roku 2011 ordery otrzymują Ada, Oliwia i Antydziałkowiec
Ps. Uprzejmie proszę o szerzenie większej ilości głupot - zorganizuję więcej orderów;)))

18 komentarzy

szuja

Ale ty jesteś złośliwiec.Może oni nie wiedzą albo np w Radiu Maryja nasłuchali się różnych rzecz. Nie każdy czyta Gazetę Wyborczą albo Tygodnik Nie jak @dzonny.Wałęsa przeczytał jedna książkę i proszę.Hahaha

7 4
ID:35394

Johan

Zbuntowany kaloryferze- Sokrates twierdził, że "wie, że nic nie wie", a mimo to zostawił po sobie tak wiele. Wielu późniejszych filozofów uważało, że wie bardzo dużo, a nie pozostawiło po sobie nic. I choć wieki minęły, zmieniło się pojęcie filozofii, to filozofów u nas dostatek. Tych prawdziwych, tych chłopskich i tych uważających się za mądrych, a będących jedynie przemądrzalcami. Ty jesteś chłopskim filozofem!

10 2
ID:35395

antydziałkowiec

Pozdrawiam zbuntowanego , jak widać bardzo przeszkadzają tobie ci , którzy mają odwagę myśleć niezależnie od propagandy partyjnej innej niż twoja ,,linia partyjna '' -ale to twoja choroba i twoja sprawa ,a kto miał rację , życie już pokazuje ....

6 3
ID:35397

Krystyna

Kto nie jest ze mną jest przeciw mnie ?

5 2
ID:35403

zbuntowany_kaloryfer

Ada, Olivia, Krystyna, Anty, Johan i inni. Jako pragmatyk i realista chętnie poprę Wasze poglądy. Poprę nawet Wyznawców Słońca, o ile te poglądy nie będą sprzeczne z moim pojęciem wolności, którą sobie cholernie cenię. Jednak jako realista jestem w stanie przymknąć oko na pewne niedociągnięcia rządzących.. Mogę udawać, że nie widzę ich. Ale ja udaję.Na tym ten szajs polega:)))

3 8
ID:35406

Włocek

@zbuntowany_kaloryfer: Ale która oliwia, bo jest oliwia nie zalogowana i oliwia1979 zalogowana??????????????

1 0
ID:35408

oczytany

zbuntowany_ jak widać jest pragmatykiem realistą, a nawet wyznawcą kultu JPll.

3 0
ID:35419

antydziałkowiec

Zbuntowany udawaczu -czy udajesz tak jak ci którzy tyle lat pogłebiajac przyjażń polsko(zd)radziecką wmawiali Polakom ,że ,,nie jest patriotą ten ,kto godzi w przyjaźn polsko(zd)radziecką'' ? Zakłamanie i udawanie w końcu prowadzi do katastrofy .Przykladem moga być ostatnie ,,plony'' kłamliwej propagandy unijnej o ,,sukcesach'' tego nastawionego na wyzysk slabszych tworu pomysłu chorego żyda .Czy stwierdzenie -Unia tak ,ale na równych prawach nie jest prostsze od tej kłamliwej prpagandy?

6 3
ID:35421

szuja

O rany. Ratunku,kaloryferka bija . A ty @dzonny ,nie logujesz się , za myszkę nie chwytasz ,klawiatury nie przysuwasz żeby mu pomóc.

7 1
ID:35430

Forumowicz

@szuja: Widocznie mu się należy

3 1
ID:35446

szuja

@dzonny przez kolor trafiony .To już świństwo.

0 0
ID:35495

dzonny_killer

@szuja: dobrze sobie radzi... :p jeszcze nikt nie wyprowadził celnego ciosu... :p poza tym chyba można czasem odpocząć??? i nie czytam "nie"... nawet tyłka tym nie podetrę... :p

1 1
ID:35506

Samanta

NIE - nie jest przystępne w odbiorze dla wszystkich (dla "wykształciuchów" napewno nie, bo nie są w stanie zrozumieć). Trzeba mieć sporo wiedzy (i inteligencji), żeby je właściwie odbierać. Tak, że odżegnywanie się od czytania tego tygodnika z powodu jego treści - świadczy (dość kiepsko) o osobie, która tak się wypowiada.

1 1
ID:35579

dzonny_killer

@~Samanta: szacun za wybitność wypowiedzi i poziom kultury wyrażony jakością lektury... :p

0 0
ID:35591

Samanta

dzonny- chciałam tylko powiedzieć, że nie należy potępiać wszystkiego w czambuł, przyklepując obiegowym opiniom. Przepraszam, jeśli Cię uraziłam

0 0
ID:35622

dzonny_killer

@~Samanta: aby mnie urazić trzeba naprawdę się postarać... :p Jeśli chodzi o "potępienie" owego pisemka, to wyraziłem swoje zdanie, a nie powieliłem "obiegowe opinie"... :p Oczywiście aby wyrazić wlasną opinię, musiałem się z materiałem zapoznać, przez co długi czas nie mogłem zaznać spokoju wewnętrznego... dla powrotu do równowagi zmuszony zostałem do zapoznania się z "gościem niedzielnym", "naszym dziennikiem" i jeszcze jakąś rydzową szmirą... :p

0 0
ID:35625

Samanta

dzonny -powiem jedno: wolę inteligentnych łajdaków niż nudnych głupców (to w odniesieniu do pisma, o którym mowa).

0 0
ID:35629

dzonny_killer

@~Samanta: wszystko fajnie, ale nudny głupiec nie jest tak niebezpieczny, jak łajdak, a już inteligentny łajdak potrafi zawładną umysłami szczególnie prostego ludu... dobry przykład takiego kolesia to adolf, albo z nowszych czasów ten, co chciał zlepperować Polskę... :p zatem tu się z Tobą nie zgodzę!

0 0
ID:35645

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA