Osiągnięcie szytu UE: będą się dalej zadłużać tylko...

Osiągnięcie szytu UE: będą się dalej zadłużać tylko że wolniej. Znowu gaszenie pożaru benzyną. Finał tej zabawy odkładają tylko w czasie. Kpina.

8 komentarzy

antydziałkowiec

Polska jest jescze bogata -zapłaci za siebie i za Niemców , jak poglaszcza Donalda .....jak długo jeszcze ?

4 4
ID:35459

pietreq

Dzisiaj premier Tusk zdecydował za nas, że będziemy wspierać światową finansjerę. Nie wierzę, że to się dzieje naprawdę!

5 2
ID:35465

szuja

@antydziałkowiec
A ja pytam ciebie jak długo jeszcze będziesz pisał takie pierdoły. Wszystko jest B.To ten zomowiec przywalił ci czy jak?

3 3
ID:35468

antydziałkowiec

,,Mądry '' polski premier szastający pieniędzmi wyborców to skarb ....dla Angeli ...i starozakonnych bankierów ...

5 2
ID:35478

antydziałkowiec

A ty szujo uważasz ,że ten bajzel który nas otacza i sacza inspirowany przez politykierow jest ,,cacy'' ?

4 2
ID:35485

szuja

@DZIAŁJKOWIEC

0 0
ID:35491

szuja

@antydziałkowiec
Coś źle kliknąłem i post niedokończony pooooleciał. Gościu ja tam się nie czepiam ciebie ale poczytaj się wszystko nie. Socjalizm był be, kapitalizm też be . Może ty chcesz państwa kościelnego w 100%, to jeszcze chwila bo mało co brakuje.

1 1
ID:35492

antydziałkowiec

Szujo -prawem każdego człowieka jest żyć w NORMALNYM kraju -bez przegięć polityczno -moralnych , ale najważniejszym prawem jest prawo do PRAWDY . A Polakom w wolnym kraju serwuje się cały czas manipulację informacjami -czy tego nie dostrzegasz ?

1 1
ID:35523

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA