Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od...

Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od dzieci 7 zł opłaty. Taki mi dzisiaj mówiła mama jednego maluszka na Zazamczu,który wybierał się z klasą właśnie tam na wycieczkę.WOPR to przecież nie prywatny folwark Dyrektora na dodatek radnego z Zazamcza.Chyba nie wprowadzono mnie w błąd. Jeżeli tak to od razu przepraszam. Jeżeli nie, proszę Pana radnego o odpowiedź publiczną najlepiej na forum.Piszę na forum bo Pan Radny nie raczy odpowiadać na maile wysyłane do niego na oficjalnie podany adres na stronie UM np. [email protected]
cytuję ....Jako mieszkaniec Włocławka a zainteresowany najbardziej rozwojem i promocją Osiedla Zazamcze, zwracam sie do Pana jako osoby kompetentnej w tej sprawie o poinformowanie mnie ,jakie to działania zamierza Pan przedsięwziąć i już przedsięwziął dla tego Osiedla będąc członkiem Komisji Budżetu, Rozwoju i Promocji Miasta. Nie chcę zabierać Panu na pewno bardzo cennego czasu, którego Pan za wiele pewno nie ma,bo przecież i praca zawodowa i posiedzenia Rady i liczne wystąpienia w lokalnej telewizji a do wszystkiego trzeba się przecież przygotować. Fakt ,że z zamieszczonych informacji na stronie internetowej nic nie wynika np. .http://www.wloclawek.pl/aktualnosci/archiwum/12723_37325.html lub http://www.wloclawek.pl/aktualnosci/12723_45950.html o Zazamczu juz nie wspomnę zmusiło mnie do napisania tego maila i bezpośrednie dopytanie sie w tym zakresie jak to się mówi u źródła.Biorąc pod uwagę fakt, iż jestem pełen podziwu dla prowadzonej przez Pana niejednokrotnie bezinteresownej działalności np. Otwartych Drzwi w Wordzie myślę ,że do tematu powrócimy np w trakcie pełnionych dyżurów np.już 13.12.2011r.

Z poważaniem

10 komentarzy

Oliwia1979

Moja córka chodzi do przedszkola na zazamczu. Była na wycieczce z przedszkolem w WORDzie i WORD nie pobierał żadnych opłat. Jedynie w co musiałam córkę zaopatrzyć to w 2 bilety ulgowe.

5 0
ID:35676

Włoclawianin

Nie licz na to,że Pan Cmielewski Tobie odpisze. Przecież Pan Chmielewski należy do partii PIS-u a to już samo za siebie mówi

8 4
ID:35677

dzonny_killer

Myślę Szujo, że nie masz pełnych informacji... Mogę potwierdzić to, co napisała Oliwia... :p

6 0
ID:35681

Obserwator

@~Oliwia1979: Tu jest mowa o WOPR nie o WORDzie

0 6
ID:35684

dzonny_killer

@~Obserwator: "np. Otwartych Drzwi w Wordzie" - to chyba jednak ty nie czytasz ze zrozumieniem... a szuja chyba walnął literówkę, bo ja nic nie wiem o dniach otwartych w WOPRze i związku chmiela z tym... :p

5 0
ID:35688

szuja

@dzonny.
Fakt walnąłem się. Chodziło mi oczywiście o WORD. Z tymi 7-a zł to wydawało mi się oczywiście trochę podejrzane ale ? na forum jest dużo młodych ludzi i wiedza sąsiedzi jak kto siedzi , to wyprostują. Z góry przeprosiłem.. Reszta co napisałem polega na sprawdzonych faktach. Można wejść na podane strony i zobaczyć ,że radny jest "nagi" a w końcu ktoś go wybierał i za coś bierze diety. Jak się napisze komuś ,że się pcha do koryta ,to zamiast się wziąć za robotę lata ze skargami na policję.Nikt wiecznie dyrehtorem ani radnym nie będzie i tyle.Pożyjemy zobaczymy.Wojna to wojna.

5 0
ID:35694

dzonny_killer

@szuja: Myślę Szujo, że się rozumiemy... a w wojence popieram i kibicuję... :p

2 3
ID:35696

Samanta

szuja & dzonny! Będzie Wam ciężko. Chmiel już wygryzł kobitkę w okresie ochrony emerytalnej, która rządziła WORD-em od niepamiętnych czasów, bez względu na różne zawirowania i sezony polityczne. Obrać taktykę przed walką doradzam.

0 1
ID:35767

dzonny_killer

@~Samanta: do pięt mi kolo nie dorasta, więc mnie to lotto... i nie mam na myśli Szui, bo go nie znam... :p

1 0
ID:35776

Samanta

@ Dzonny: Masz racj

0 1
ID:35845

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA