Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom...

Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom bezpłatne leczenie i w tym refundację leków -a tymczasem rząd toczy spór , czy pacjent(za którym podobno idą pieniądze z systemu ) ma prawo do refundacji leków i dostęp do lekarzy specjalistów -czy to nie są jawne kpiny i igranie z życiem Polaków ? Czy tylko bogaty (czytaj politykier) ma prawo do życia ? Bo leczenie to w wielu przypadkach = życie .

3 komentarze

Soldier

Niestety żeby się leczyć w naszym chorym kraju, trzeba mieć "zdrowie" i pieniądze, a to że politykierzy nie są traktowani na równi z nami, normalnymi obywatelami widać było na przykładzie Kopaczewskiej. Podejrzewam że odszkodowanie otrzyma również ogromne.. Tak to nasz kraj gdzie są równi i równiejsi..

8 0
ID:35689

Zofia

To co dzieje sie w naszym kraju przekracza wszelkie wyobrazenia. Rzad ignoruje potrzeby spoleczenstwa pomimo, ze to ono utrzymuje cala swite. W mojej rodzinie sa osoby nie majace za co leczyc sie. Przeciez ludzie placa podwojnie i skladki i podatek. Co za arogancja tych naszych pseudopolitykow. Zadnego programu dla ludzi. Debaty wokol stolkow, koalicji, jak kogos podkopac, kogo poprzec i za to spedzanie bezowocne czasu placimy bardzo slono.

6 0
ID:35691

pietreq

A co? Myśleliście, że Donald i jego świta będą odpowiedzialnymi i uczciwymi rządzącymi. Ja z ich strony się niczego dobrego nie spodziewałem i dlatego nie jestem teraz się rozczarowany.

3 1
ID:35720

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA