Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na...

Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na posłankę Kopaczewską i darmowe skorzystanie z karetki. Przecież przykład idzie z góry. Premier wozi za darmo przyszłego zięcia samolotem.A co posłanka ma być gorsza.
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/donald-tusk-wozi-przyszego-ziecia-staszka-cudnego-rzadowym-samolotem-zdjecia_218678.html

7 komentarzy

Soldier

Amityr chodzi o to że żaden beret z sejmu nie powinien mieć takich przywilejów, nas traktują w szpitalach jak odpadki a oni mają taką opiekę o jakiej nam się nawet nie śniło

8 1
ID:35754

negocjator...

Gdy mój ojciec w podeszłym wieku trafił na izbę przyjęć we Włocławku to przez 3 godziny nie dowiedziałem się niczego na temat jego stanu zdrowia ! nawet nie chciano mnie do niego wpuścić ! leżał wywynięty z bólu nikt się nim nie interesował , .... pogadałem z pielęgniarzem ,który poproszony przeze mnie o informacje o stanie taty zajął się sprawą na tyle że wiedziałem że go przyjmą na obserwację ... pojechałem do domu ... potem od taty dowiedziałem się że całą noc leżał w sali na izbie przyjęć ... głodny itp ... czy tak powinna wyglądać służba zdrowia ?! takie informacje powinienem mieć od lekarza albo kogoś kompetentnego ! a już nie daj Boże trafić na izbę przyjęć na weekend ! najbliższa konsultacja lekarska jest w poniedziałek ! leżysz od piątku do poniedziałku i leczą cię leżeniem w łóżku ! a o transporcie do innego szpitala można zapomnieć ! no chyba że byś się nazywał/a Tusk , Komorowski , Kaczyński albo inny znany specjalista od brania pieniędzy to cię przyjmą na czerwonym dywanie i palec będą trzymali w dupce aż po wypis przez ordynatora albo wi-ce !

5 0
ID:35758

dzonny_killer

czy ktoś pokusił się, aby dowiedzieć się dokładnie co jej się stało? czy ktoś pokusil się, aby dowiedzieć się, czy we włocławskiej umieralni byli w stanie kobicie pomóc?

owszem wychodzi na to, że kobity bronię, gdyż przykładając się nieco mam chyba pełniejszy pogląd sytuacji, a media g...o wiedzą... :p Mam także nadzieję, że ten wypadek pomoże jej zmienić myślenie co do Włocławka, działania na rzecz miasta etc. :p Czas najwyższy zacząć działać pani poseł również dla innych... :p

2 6
ID:35762

kortyzol

Piszcie co chcecie ja wiem swoje. Jak mi dohtór Bogdan Wojtecki zaczął leczyć rękę po złamaniu ,to dopiero w Toruniu ledwo, ledwo mi ją uratowali.Lekarz w Toruniu powiedział,że jeszcze ze dwa tygodnie i byłoby po wyścigach. To znaczy amputacja. Pisałem zresztą o tym na forum.Gdzie tu młody lekarz nie tylko ortopeda ma się czegoś nauczyć jak tu średniowiecze. Dobrze ,że "ruskiej" narkozy nie stosują.Dziwicie się posłance. A karetka no cóż ,przeczytajcie Rewizora mieszkańcy Pacanowa.Gdzie wy żyjecie.

6 0
ID:35766

swojak

@dzonny_killer mięknie! Będzie może nawet kiełkował

1 0
ID:35774

antydziałkowiec

A co na te przykłady ustawowej eutanazji ,,społeczna rada'' szpitala ? Czy to może juz ,,martwe ''ciało ?

0 0
ID:35778

dzonny_killer

@~swojak: na jakiej podstawie tak twierdzisz? chciałbym się czegoś nowego dowiedzieć... :p

1 1
ID:35780

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA