w końcu prawda o facebooku i tego typu opcjach. TO JEST DLA...

w końcu prawda o facebooku i tego typu opcjach. TO JEST DLA KOBIET I DZIECI. W pełni popieram tego człowieka:

http://www.sportfan.pl/artykul/30923/polski-pilkarz-kpi-z-maniakow-facebooka-to-dobre-dla-kobiet

ostatnio usłyszałem od znajomej, że jak nie mam tego szajsu (fb, nk itp) to... właściwie nie istnieje
bardzo mnie to cieszy, nie chce istnieć w tej chorej opcji publicznego uzewnetrzniania się i lajkowania czegokolwiek

fb to zenada nie wspomnę tu nawet o ogromnej bazie danych która jest pod ręką wszelkich instytucji. Mają Was jak na dłoni, wiedzą o was wszystko.hehe. klikajcie se dalej :)

9 komentarzy

pietreq

Miałem konto na facebooku, bo zaprosił mnie pewien znajomy, ale usunąłem bo szkoda na to czasu. To jest dobre dla tych, którzy się nudzą. Taka alternatywa dla seriali telewizyjnych.

7 0
ID:35831

zxxc

3 0
ID:35833

fejsbuk

m.i.b popieram cie w 100% ostatnio jak spotkałem znajoma ze szkoły ( z przed 8 lat) powiedziała że myślała że nie żyje bo znalazła wszystkich z klasy a to na nk a to na fb a mnie nie znalazła to wytłumaczyłem jej że to wszystko to dla mnie żenada i jedna wielka dziecinada a ona powiedziała mi że nie jestem na czasie bo teraz to się liczy. powiem szczerze że to zaczyna być jak narkotyk dobrze że mnie nie ciągnie do tych dupereli. Pozdrawiam wszystkich fejsbukowców i łącze się z wami w bólu hehe

5 0
ID:35838

zbuntowany_kaloryfer

Również nie używam fejsbuka, nk i podobnego ścierwa - w związku z tym zostałem nazwany "dinozaurem czy innym zauropodem" przez kumpelę, którą znam od piaskownicy. Po drobnej sprzeczce rzuciła mi jeszcze na koniec: "dinozaury wyginęły";)))

6 1
ID:35839

Samanta

Spoko! Jest nas wicej, ktrzy si nie bawi si w te klocki i nie odczuwaj potrzeby publicznego opowiadania o sobie.

4 0
ID:35847

zbuntowany_kaloryfer

Samanta, nie chcę być złośliwy, ale nie nadepnęłaś przypadkiem na klawiaturę?;)))

2 1
ID:35853

amityr

A ja jestem na naszej klasie ale rzadko zaglądam. Fejsbuk jest odbiciem naszej klasy tylko dla trochę starszych.

0 0
ID:35863

dzonny_killer

a ja mam wśród znajomych... pałuckiego... :p

1 0
ID:35869

Samanta

Kaloryferku! Nie nadepnęłam, nie wiem, dlaczego nie wyświetlają się litery. Szczególnie te polskie znaki.

0 0
ID:35877

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA