CZYTAŁEM teraz na jednym z portali ze zabili tego porwanego...

CZYTAŁEM teraz na jednym z portali ze zabili tego porwanego polaka tam gdzies na wschodzie normalnie szok jka by to był amerykanin czy rosjanin czy z innego sznujacego siebie panstwa to by tam zrobili czysteke a odzyskali by swojego obywatela a polacy tylko w tv zbierało sie 10 expertów jakies smieszne mapy pokazywali co by było gdyby smiech na sali jak to gadał ten cygan z torunia hehehe normanie pluje na ten rzad czy inny nie dosyc ze w sierodku panstawa sa ludzie scier... to jeszcze pokazujemy innym ze jestemy do d...

6 komentarzy

Krystyna

Polak padl ofiara ingerencji naszego kraju w Afganistanie i Iraku jak rowniez mieszanie sie (po przystapieniu do NATO) do awantur wojennych sprowokowanych przez Stany Zjednoczone

0 0
ID:2512

mirek

Ciekaw jestem czy rudzielec mówił by to samo gdyby to był jego syn?

0 0
ID:2513

Prawda

Ci sami politycy co głosili, że JP II był ich moralnym autorytetem, który mówił, żeby nie walczyć w Iraku, wysłali nasze wojsko do Afganistanu i Iraku, mimo, że to nie nasza wojna. Hipokryzja sięga zenitu.

0 0
ID:2515

pamar

Jeszcze nie raz przyjdzie nam słono zapłacić za obcieranie dupy amerykańcom.

0 0
ID:2517

maniek

wszyscy którzy w tym czasie wybierają się w tamte tereny narażeni są na duże ryzyko w pełni zdając sobie z tego sprawę. Chęć zarobku przysłania często zdrowy rozsadek co doprowadza do takich sytuacji. Oczywiście bardzo zal tego człowieka, ale czy mniej zal każdego naszego żołnierza który tam zginął wypełniając misję pokojową ? Pomyślcie co w takiej sytuacji może zrobić rząd, tym bardziej jeśli żądania porywaczy są skierowane pod innym adresem.
Zawsze można wypowiedzieć wojnę i wysłać tam całą armię aby ratować porwanego, tylko pytanie czy odniesie to zamierzony skutek.

0 0
ID:2531

OBSERVER

Popieram Mańka w 100%. MSZ już od dawna trąbiło żeby unikać tamtych rejonów.Dodatkowo mam żal do Macierewicza za to że rozwalił nasz wywiad.Bez niego jesteśmy ślepi podczas takich działań.Ups,zapomniałem dodać że zostawił nam parę osób o super szybkich kursach wywiadu.Można było oglądać tych agentów przez jakiś czas na www.nasza-klasa.pl Wracając do porwanego i zamordowanego Polka,żal człowieka,żal rodziny.Czuję tylko dodatkowo wstręt do wszelkich hien politycznych które chcą ubić sobie kapitał polityczny na tej tragedii.Czasem są sytuacje gdzie nie można nic zrobić jedynie czekać i ponaglać innych żeby działali.W tym przypadku chodziło o rząd Pakistanu.

0 0
ID:2551

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA