Zauważyłem dzisiaj, że na ul. Michelińskiej w Michelinie...

Zauważyłem dzisiaj, że na ul. Michelińskiej w Michelinie znaki drogowe są stawiane bez sensu. Ustawione zostały znaki "zakaz zatrzymywania się" dla samochodów ciężarowych. Komu to ma służyć. Nie wiem kto znaki stawia, ale zarządza drogą MZD. Dziwne, że ustawione są tylko na części ul. Michelińskiej.Nie ma na to żadnego wytłumaczenia.Na tej ul. jest bardzo mały ruch a do tego jest jedną z najszerszych ulic w Michelinie. Jeśli to MZD wydało taką decyzje to muszą tam chyba pracować nieźli ludzie. A może to robienie komuś na złość. Chyba prezydent Wojciechowski nadzoruje MZD i powinien sie temu przyjrzeć. Chociaż moze lepiej niech nic nie robi....

2 komentarze

Zygmunt Pawlak

Myślę,że lepiej będzie jak nic nie zrobi, - może się nie zna na znakach drogowych.

2 0
ID:35963

Jerzy Kowalski

Teraz jest moda na ustawianie znaków drogowych np.Zielony Rynek obstawiono znakami strefa zamieszkania-paranoia.Naulicy Trałgutta przeb blokiem nr.24 ustwiono znak zakaz zatrzymywania ipostoju a przed sklepem sp.wydzielono parking na pięć samochodów a ulica jest bardzo szeroka.Ntomiast ulica Bukowa
przedszkołą nr.14 jest bardzo wąska i tam parkuią samochody nacałej długości przez cał dzień niema możliwiści minięcia się .To są nieliczne przykłady.Oczym ci ludzie myślą w Zarządzie Dróg tą firmą kieruie los.

1 0
ID:35973

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA