Oto prawdziwe oblicze Platformy...

Oto prawdziwe oblicze Platformy ....http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/szydlo-arlukowicz-splaca-dlug-polityczny-za-miejsc,1,4986025,wiadomosc.html-przykład różnicy między tym co sie mówi ,a tym co sie robi (dla kariery) a pacjent .....jeden więcej ,jeden mniej na tym świecie.... POlitykiera tej ,,rangi '' to nie obchodzi ...tylko we włocławkim teatrze paplał jak trybun ludowy ....a gdzie etyka lekarza ?

15 komentarzy

Mk

PO wogóle sprawia wrażenie partii chcaej "połknąć" całą scenę polityczną, taka tam u nich róznorodność poglądów (od Gowina po Sierakowską). Dla każdego coś miłego, ale to chyba nie o to chodzi?

4 2
ID:36137

antydziałkowiec

Siedzisz w pokoju obok i nie wiesz ,ze masz internet ?......odstaw leki ,otwórz okno ...poszukaj pola ....

4 1
ID:36159

cichyobserwator

Antydziałkowiec- myślisz , że jak przestałeś używać niku "1974" albo na Q4 podpisujesz się "w-ek" to już nikt nie pozna ,że to ten sam jednokomórkowiec który ma tylko Onet na kompie dostępny.Dałbyś sobie spokój, podpisałbyś się imieniem i nazwiskiem ,podal adres i poczekał na transport do Tworek i sam byś zgłębił co to etyka lekarska.

2 2
ID:36168

zbuntowany_kaloryfer

Właściwie to jestem przeciwny wysłani anty-D do Tworek. Zabrakłoby płaszczyzny, na której bazuję;)))
Gdyby tak każdy z każdym zgadzał się całkiem, to troszkę by się nudno zrobiło...

4 1
ID:36178

amityr

@~cichyobserwator:
Oj niech sobie pisze.Nie można wszystkiego w czambuł potępiać. Uważam ,ze o niektórych sprawach pisze prawdę ,tak jak one wyglądają. Każdy coś przejaskrawi.

4 2
ID:36179

antydziałkowiec

Oj -cichyobserwatorze byś się bardzo zdziwił skad ja piszę i jaki jest mój ,,nik''( ?) -musisz jeszcze troszkę postudiować zagadnienia informatyki internetowej - zapraszam do,,powiatowej wyższej uczelni''-to twój poziom ,a jak ją skończysz z wynikiem pozytywnym to ....może bedziemy mogli podyskutować na temat wariantów lokalizacji komputera w sieci ....a teraz udziel pomocy antyrolnikowi w ..poszukiwaniu pola , bo bardzo się męczy ...to potrafisz...?

0 5
ID:36191

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: muszę cie zmartwić - nie próbowałem nawet określenia twojego IP bo to zbędne żeby stwierdzić że te teksty z podpisami : 1974,w-ek i antydziałkowiec to ta sama zadufana w swoją urojoną przebiegłość i teorię spiskową osoba .Używasz wciąż tych samych zwrotów, masz uszkodzoną psychikę i klawiaturę , która nie ma małych liter "p" i "o" ,jeżeli urywa ci się zbyt długi dla ciebie tok myślenia wstawiasz kropki ... co sugerować ma że niby wiesz co miałoby być dalej. A prawda jest taka : znasz litery -w końcu nauczyłeś się je łączyć, masz komputer - wiesz jak coś tu wysłać ,znasz adres Onetu - i umiesz go już wpisać w przeglądarkę , i najważniejsze - masz mózg (to komplement) który zaatakował zmutowany wirus PIS-u i radia MAryja i to on dyktuje co z danego tekstu możesz przyswoić.Tak to powstają twoje teksty które bawią mnie i innych .Przed Tobą wyzwanie :wymyśl taki Nik i napisz coś sensownego żebyśmy nie poznali ,że to znów ten sam co tylko ONET ma .Pracuj nad tym a jak już ja przestanę reagować na twoje wpisy to będzie znaczyło że ci się udało.Powodzenia

2 2
ID:36211

antydziałkowiec

Do ,,nik'' cichyobserwator - dziekuję za kompementy - w obecnych pokręconych czasach politycznej obłudy i zakłamania rozbawić kogoś to ogromny sukces , więc nie jest to dla mnie powód do zmartwień ,a polatać po internecie i porównać pierwsze znaki IP to dzieci w przedszkolu potrafią ,więc to nie powód do dumy -w dalszym ciągu polecam,, powiatową Wyższą Szkołę Informatyki'' -potem mooooże podyskutujemy -pozdrawiam ....aha ...barierę antywirusową masz cieniutką ......bardzo cieniutką ....

0 2
ID:36241

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: naucz się czytać ze zrozumieniem.Co ja napisałem w pierwszym zdaniu : "nie próbowałem nawet określenia twojego IP bo to zbędne " a ty mi znów bazgrolisz o IP i o jakiejś dumie z mojej strony.Z czego mam być dumny?Z tego że dałem się ponieść irytacji bo jakiś malkontent życiowy wypisuje swoje urojenia i z tego co widzę to z tych wpisów uczynił swój życiowy cel.żal mi się ciebie zrobiło w tym momencie i chyba ci odpuszczę - pisz dalej te swoje ... ,używaj tej swojej uszkodzonej klawiatury i nie używaj rozumu jeżeli daje ci to jakieś zadowolenie.Jedyna rada - przeczytaj czasem komentarze do swoich wpisów (nie tylko moje) i zastanów się dlaczego większości z nich nie podoba się ton wypowiedzi a wtedy meritum schodzi na plan drugi.Geniusz z ciebie żaden jeżeli piszesz na wszystkie możliwe tematy cytując ONET - a gdzie twoje zdanie w tym wszystkim?Czy w ogóle masz swoje zdanie?Na koniec mały test - to jakiej to cieniutkiej bariery antywirusowej używam?Jeżeli podasz jakiej to będziesz miał mnie z głowy .Czekam - teraz nasze relacje są w twojej gestii.

2 2
ID:36255

zbuntowany_kaloryfer

@anty-D napisał: "w obecnych POkręconych czasach POlitycznej obłudy i zakłamania rozbawić kogoś to ogromny sukces".
To kłamstwo i wypaczone postrzeganie rzeczywistości.
Osobiście widzę to inaczej: w KAŻDYCH czasach i za KAŻDYCH rządów cholernie ciężko jest rozbawić (czy też rozweselić) osobę, która jest wiecznie ponura, naturę mroczną ma i ogólnie jest negatywnie (a często b. wrogo) nastawiona do otaczającego świata - a przez to toksyczna;) No i wsio!

2 0
ID:36260

antydziałkowiec

Cichyobserwatorze o jakich relacjach mówisz ? Na fakty odpowiadasz sloganami ,cytaty przemilczasz ,to ty zaczołeś bawić się w śledczego , który na dodatek zawsze chce mieć rację , a teraz chcesz bym napisał ci jakiego masz antywirusa ,ta wiedza jest dla mnie a ty mooooże posiądziesz ją po ukończeniu powiatowej Wyższej Szkoły informatycznej (jak zapłacisz ). Nikt nie przymusza cię do czytania i komentowania moich wpisów ,za bardzo zapatrujesz się na antyrolnika ,ja do tego poziomu nie zmierzam więc słuchaj ,,większości'' i postępuj jak ona ci nakazuje .

1 1
ID:36262

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Po pierwsze - miałem rację przedtem że gubisz wątek ze swoich wypowiedzi a co dopiero z czyichś- a dlaczego ? - bo z mojej całej wypowiedzi zapamiętałeś tylko ostatnie zdanie.Po drugie - pojęcia nie masz jakiego antywirusa używam mimo ukończenia tej twojej uczelni.Po trzecie - żeby wyciągać wnioski trzeba też brać pod uwagę "większość" a nie tylko Onet.Po czwarte - ani razu nie polemizowałem z twoimi cytatami tylko z formą w jakiej ich używasz tzn podajesz je jako fakty a to ,że coś pojawiło się na Onecie nie świadczy o tym że tak jest.Po piąte - poziom ,który osiągnąłeś jest poza konkurencją więc nie martw się że ktoś będzie chciał mu dorównać bo nikt by nie przeżył takiego pikowania .Po szóste - wypunktowałem wątki po kolei żebyś czytając jeden dziennie zrozumiał chociaż raz całą moją wypowiedz.

1 2
ID:36263

antydziałkowiec

,,Cichy'' -w przeciwieństwie do ciebie nie forsuje swoich opini ,ale (szkoda ,ze tego nie dostrzegasz) przedstawiam cytaty z ,,wolnych mediów'' świadaczące o tym w jaki sposób szum medialny (kłamliwy) ma zaciemnić Polakom prawdziwy obraz tego co się w Polsce dzieje .A ty przeżywasz( jak żaba zastrzyk) ,że to nie jest zgodne z twoim obrazem rzeczywistości -to twój problem ......i twoich idoli. podobnie jak tylko twoim problemem jest zgoda na fikcję ,,zielonej wyspy''. A .....jeśli chodzi o uczelnię to moja uczelnia jest trochę wyższej rangi niż filia powiatowych dorobkiewiczów we Włocławku .

0 0
ID:36280

dzonny_killer

@~antydziałkowiec: właśnie w tym problem, że ty NIGDY nie masz własnego zdania! zawsze tylko cytujesz lub zadajesz dziwne PYTANIA... nie ma czegoś takiego jak "wolne media"! wbij to sobie do głowy i przestań się wstydzić własnego wykształcenia... gdyby było inaczaj, to poznalibyśmy tę "renomowaną" uczelnię...

rozumiem twoje żale do platfusów, jednak nie rozumiem zaślepienia i tego, że nie widzisz zła znacznie bliższego, obecnie zwielokrotnionego, bo układ komuszki + kiecory został wzmocniony przez nagłą, wręcz bałwochwalczą, neutralność pisiorów i pełną "wolną rękę" ze strony platfusów...

a co do Żydów, których co chwila potępiasz, polecam zapoznanie się z filmem "Różyczka"... koniec jest wielce wymowny, bo funkcjonariusz ślepo tępiący Żydów okazuje się, ża sam jest... :p

2 0
ID:36286

cichyobserwator

antydziałkowiec:fakt pierwszy z twojej ostatniej wypowiedzi - "wolne media" w/g ciebie Onet oczywiście nie wiem czy zauważyłeś twój idol :"Jarosław Polskę zbaw "określił pytając dziennikarza na konferencji prasowej :"z jakiej pan jest redakcji ,polskiej czy niemieckiej?" A pytanie to było do pana z TVN-u - właściciel grupa ITI .Onet też - właściciel grupa ITI.Pytanie do ciebie : z jakiego kraju są twoje wolne media, z Polski czy z Niemiec?Fakt drugi - że niby nie forsujesz swoich opinii.Kłamstwo totalne- jak ktoś taki jak ty porównując kogoś do hitlerowców lub krwiopijców żydów śmie tak twierdzić.Fakt trzeci - wciskasz kit o wolnych mediach(Onet ) ale to ty wciskałeś niedawno kłamstwo ludziom jakoby lekarze i prawnicy z winy platformy nie muszą mieć kas fiskalnych.To w/g ciebie nie jest forsowanie własnych opinii?Zacznij pisać do Naszego Dziennika to chociaż zarobisz na ukończenie następnej "wspaniałej uczelni" co pozwoli ci być jeszcze bardziej obiektywnym w swoich nie opiniach.

1 2
ID:36295

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA